Аз вярвам, че Васил Божков ще бъде изправен пред българския

...
Аз вярвам, че Васил Божков ще бъде изправен пред българския
Коментари Харесай

Правосъдният министър: Божков ще бъде изправен пред българския съд

Аз имам вяра, че Васил Божков ще бъде изправен пред българския съд. Така министърът на правораздаването Данаил Кирилов изрази увереността си в правосъдния развой против избягалия в Обединените арабски емирсва предприемач.

„ Бях очевидец на опита за правна конспирация с джирото на акциите на професионален футболен клуб „ Левски “. Вие виждате какво е равнището на използването на правото. Аз имам вяра, че Божков ще бъде изправен пред българския съд. Не знам маршрутите на господин Божков. Относно процедурата за екстрадиция чакаме мнението на Министерството на правораздаването на Обединените арабски емирства и надлежно тяхната правосъдна процедура “, сподели министърът на правораздаването в утринния блок на Българска национална телевизия

„ По отношение на следствието в случай че прокуратурата реши, че има данни, които биха могли да бъдат учредения за осъществяване на следствие, аз съм сигурен, че такова следствие ще бъде осъществено. В такава една обстановка всяка една страна ескалира всевъзможни защитни тези в своя изгода “, сподели още Кирилов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР