Аз винаги съм се асоциирал с футболен клуб , който

...
Аз винаги съм се асоциирал с футболен клуб , който
Коментари Харесай

Топузаков: Пълните трибуни са най-важни за Левски

„ Аз постоянно съм се асоциирал с футболен клуб, който ме е построил като футболист, като персона и постоянно ще бъда признателен за това. Така че в тази благородна самодейност обикновено е да подхваща стъпки да бъда член на това съдружие и да дам персонален образец на всички левскари, които милеят за клуба, да се включат също по този начин “, съобщи легендата на.

„ Сигурен съм, че сдружението ще набере още повече членове, поради началото на сезона, идните борби в евротурнирите, дай Боже да са доста повече. Трябва да вземем под внимание и отпускарския сезон, тъй че към септември съм сигурен, че броя ще набъбне и дай Боже да има повече съидейници, които да поддържат концепцията, тъй като това е от огромна помощ за футболния клуб “, изрази увереността си Топузаков.
 Елин Топузаков: Всички би трябвало да бъдем дружно, с цел да върви Левски напред Елин Топузаков: Всички би трябвало да бъдем дружно, с цел да върви Левски напред
Той сподели още: „ Когато концепцията се избистри и чисто организацията в клуба, се надявам да има глас на почитателите при установяване на президента, кои да са мощните персони в клуба. Всеки да се усеща съпричастен и неговият глас ще бъде чут и взет под внимание, само че сигурно наличието на стадиона е най-важно за тима. Това не е единствено за идните мачове, а по принцип, тъй като безрезервната поддръжка от трибуните дава крила на футболисти и треньори и всичко се случва по-лесно “.

„ Това е една благородна и идеална цел, която след пандемията и всички финансови несгоди и страдания, през които мина клуба, това е нещо действително и нещо, което за бъдеще може да направи по този начин, че всеки да е съпричастен с клуба, да се усеща значим в клуба и да има определящ глас за бъдещото избиране на управление “, приключи Топузаков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР