Аз винаги съм мислил, че човек трябва да занимава обществото

...
Аз винаги съм мислил, че човек трябва да занимава обществото
Коментари Харесай

Хекимян провокира Валентин Златев с въпрос за Борисов, но той го затапи

Аз постоянно съм мислил, че човек би трябвало да занимава обществото със себе си, в случай че има да заяви нещо значимо. Още повече, че аз съм предприемач и се занимавам с бизнес. Това съобщи Валентин Златев в ефира на bTV във връзка решението му да се появи в медиите.

„ Тук съм в качеството си на жител, ще изявявам единствено моя персонална позиция. “, посочи той и разяснява рецесията с водата в Ботевград.

Златев се върна обратно във времето по отношение на изказванията, че е имало тръба сред Водноелектрическа централа „ Бебреш “ и язовир Ботевград и опровергаването им по-късно.


„ ВЕЦ-ът работи според всички закони на България. Аз не знам за нито един Водноелектрическа централа по какъв начин от горе може да пристигна позволение, законът ясно регламентира “, уточни той.

„ Странно за какво в дните преди Нова година кметът Гавалюгов сподели, че в Ботевград ще има водна рецесия. Със същата си експедитивност на реакция министър председателят Борисов назначи инспекция, която откри, че няма тръба. В последните 2 години ВЕЦ-ът съвсем не е работил “, съобщи Златев.

По думите му господин Гавалюгов, борейки се с богатите и съумелите той печели националната обич, става известно, че в същото това време Върховен административен съд го е отстранил от служба поради спор на ползи. Естествено е, че в подобен миг е по-добре да отклоняваш вниманието “, съобщи Златев.
Той добави, че сега с ВЕЦ-а се занимава татко му.


Валентин Златев разяснява и бизнеса в България. По думите му един предприемач не би трябвало да се занимава с политика. На провокативен въпрос на водещия идвали ли са при него политици и с какви претенции, той отговори, че е обикновено да са идвали, само че го отвърна, че "още малко ще поискате да ви кажа и с кого си лягам. Никога не съм помагал на политици ", сподели Златев.

Той разяснява и Бойко Борисов.

"Защо би трябвало да имам някакви специфични връзки с Бойко Борисов. Прочетете какво съм му дал отговор тогава (когато Борисов съобщи "Вальо лъже на карти и с него не играя. - бел. ред.). По-добре Борисов да се научи да играе карти. Не знам дали се е научил, не съм играл по-късно карти. Не бих седнал да играя с него карти, тъй като той не обича да губи ", разяснява Златев.

По думите му той не дава изявленията, тъй като когато седне да приказва по една сериозна тематика, публицистите отклоняват тематиката.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР