Аз вече 5 години алармирам, че в България се провеждат

...
Аз вече 5 години алармирам, че в България се провеждат
Коментари Харесай

Стъки: Пет години алармирам, че в България се провеждат незаконни състезания по ММА

Аз към този момент 5 години сигнализирам, че в България се организират противозаконни надпревари по ММА. Това съобщи по НТВ ръководителят на Българската федерация по ММА Станислав Недков - Стъки.
" Многократно съм писал писма, уведомявал съм разнообразни институции за тях. Досега на моите сигнали са реагирали Министерството на младежта и спорта в лицето на министър Красен Кралев и Министерство на вътрешните работи. За страдание има към момента кметове по места, които разрешават в общински зали да се организират такива надпревари ", добави той.

Председателят на федерацията позволи, че повода за гибелта на младия български боксьор Борис Станчов на кръга в Албания може да бъде сърдечен удар, породен от използването на хапчета виагра.

Той добави, че бойците би трябвало да знаят, че не хапчетата построяват огромния първенец, а труда и постоянството в залата. " Другото нещо, което би трябвало да знаят е, че излизайки, било на кръг, било в клетка, било на тепих, всичко би трябвало да завърши там. Младите състезатели би трябвало да внимават с добавките, които вземат ", заключи Станислав Недков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР