Аз в тая кална битка няма да участвам! Това са

...
Аз в тая кална битка няма да участвам! Това са
Коментари Харесай

The One

Аз в тая кална борба няма да вземам участие! Това са кални битки, платени от олигарси. 

На олигарсите парите не ги желая по тоя метод - в случай че ми трябват толкоз доста, си ги намирам в кутии за обувки. И не ми е било детска фантазия да ставам Главен прокурор, аз желаех да ловя бандити и да ги въвеждам в ареста! Обичам да деморализирам нарушители, да ги мачкам и сломявам, както Цецерон почупи от фрактури гръбнака на Октопода.

От тази кална битка съм се отказал от дълго време - споделих ви като човек, че няма да вземам участие и няма да се предлагам за Главен прокурор. 

Обаче с мен организираха диалог. 

Колеги, какво да правиш. 

Харесват ме. И дето ме харесват - по какъв начин да е, аз съм си за харесване, кубето ми е по този начин ослепително хубаво, че който задържи погледа си върху него, губи зрението си! 

Това го разбирам - сътрудниците ме почитат, по тази причина организираха този диалог с мен. Но аз си имам правила. Щом съм споделил нещо, няма да се отмятам от думата си, аз имам лице, което желая да запазя! Затова отхвърлих, излагайки следните претекстове пред един съответен сътрудник: 

- Не мога да вземам участие в тая кална борба, в тая гонитба на прасе в кал, тази недостойна конкуренция, тоя невъобразим компетишън и грязна акция! 

- Но за какво да не можете?! - сподели сътрудника. - Вие знаете, че не сте маша на олигарси, а участвате в името на една голяма кауза, да не ви изяснявам на вас тъкмо, чували сте големи приказки, приказвали сте големи приказки, ясно ви е. 

- Не мога да вземам участие, сътрудник, тъй като, както е споделил Рачко Пръдлето - човек за едното красно име живей! Когато се загледаш в кутия за обувки, кутията също стартира да се взира в теб. Когато се бориш с кално прасе, самичък ставаш кална фигура и оплескано до ушите създание. Когато влезеш в матрицата, излизаш от парадигмата. Не, Иван Кешев няма да взе участие в това празненство на позора! Все някак ще мина през живота и без да съм бил Главен прокурор. Няма смисъл да ме агитирате, сътрудник. 

- Но аз таман вас си избрах, сътрудник. 

- Категоричен съм - няма да се търкалям с никого в кална конюнктура. 

- Че кой ви кара, сътрудник, кой ви кара такова нещо! Как ви хрумна, че ще допуснем различен претендент? Вие сте единствен претендент. The One! Избраният! Като Нео от " Матрицата "...

- Хм, забавно... 

- Как по този начин забавно? Това е превъзходно! Велико, сюблимно и непостижимо! Един претендент, една цел. Единна страна, обединен Висш съдебен съвет, обединен стандарт. Стига разделяне! Един пояс, едни дисаги...

- Това последното не го разбрах, почтено казано...

- Какво има да не разбирате, сътрудник. Дисаги - това е синоним на памперс. Да напълниш дисагите, е равно на това да изпълниш със наличие памперса. Айде кандисай към този момент! 

- Така като виждам, май склоних. Съгласен съм да се кандидатирам като единствен претендент. И апелирам да се означи, че в работата си постоянно съм се водел от върховенството на закона и положителните практики в БДСМ...

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР