Аз силно се надявам през месец октомври газовата връзка ще

...
Аз силно се надявам през месец октомври газовата връзка ще
Коментари Харесай

Атанасова: Петков поставя някакви условия на Борисов с безумни аргументи

Аз мощно се надявам през месец октомври газовата връзка ще проработи. Много се злоупотребява с тематиката за газопроводите и има ли виновност ГЕРБ. Даже съм ви донесла цветна карта да видите.

Това разяснява пред бТВ Десислава Атанасова от ГЕРБ.

" Тази връзка трябваше да е подготвена до края на 2021 година. ГЕРБ завърши мандата си през месец май. От тогава до ден сегашен там е строителна площадка и държавното управление Петков го призна ", сподели тя.

" Кирил Петков обясняваше, че всичко е обезпечено - тези митични контрактувани танкери се оказа, че единствено за един от тях ще има що годе търпима цена ", уточни тя.

" Имам възприятието, че самият Петков има потребност да разбере какво тъкмо се е случило. Всички диалози за по-ниска цена са цялостна неистина ", счита Атанасова.

" Ние още си имаме контракт в Газпром. Важно е да се посочи, че пазарната стопанска система действа по този начин - по-ниска цена, по-добри условия ", сподели тя.

" Служебният кабинет се бори с хаоса, който остави предходното държавно управление. Когато имаш справедливи доказателства за рецесии - няма значение дали го приказват от президентството или от Народното събрание. Не търсете конспирации в това ", безапелационна е Деси Атанасова.

" ГЕРБ в никакъв случай не сме обещавали неизпълними неща. Ние отиваме на избори за победа. Нека всяка партия има идея, сподели тя.

Петков слага някакви условия на Борисов с безумни причини. Безумни причини от безразсъден човек – било му време да се пенсионира (б.р. Борисов), тъй като бил на годините на бащата на самия Петков. Например Атанас Атанасов е малко по-възрастен от господин Борисов не знам за какво апелите не са към него, попита Атанасова.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР