Аз ще се върна в Бургас, ще отида на бургаския

...
Аз ще се върна в Бургас, ще отида на бургаския
Коментари Харесай

Граждани: Валери, носим ти релсата. Изпълни си обещанието

”Аз ще се върна в Бургас, ще отида на бургаския мост, ще си закача една релса на врата, ще скоча и ще се удавя ”. Това са думите на водачът на НФСБ Валери Симеонов, който преди към 2 години даде обещание сходен драматичен процес на събитията, в случай че Върховен административен съд дефинитивно анулира проекта за градежи в ски зоната Банско. Днес релсата идва в София, а апелът на жителите е Симеонов да извърши обещанието си.
" Носим му релсата. Считаме, че той като един мъж, който държи на думата си, може да скочи с нея от Орлов мост ", съобщи пред FrogNews Огнян Христонев - основател на " Походът на свободата ".

носейки парче от релса. Днес те идват на финалната точка от похода - блокадата " Орлов град ".

" Призоваваме всички жители, които идват на митинга, симпатизират му или се разпознават с гражданското неодобрение, да донесат по един камък и да го оставят. Този Паметник на Свободата е знак на гражданското общество, битката с мафията. Символ на всички схеми, неистини и незаконни действия, които това държавно управление е направило. На тази камара от камъни ще забием релсата ", уточни още Христонев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР