Аз ще съм най-щастливият дядо, имам зет като мед. Дъщеря

...
Аз ще съм най-щастливият дядо, имам зет като мед. Дъщеря
Коментари Харесай

Сашо Диков: Имам зет като мед, аз съм най-щастливият дядо

„ Аз ще съм най-щастливият дядо, имам шурей като мед. Дъщеря ми има цялостното право да избира какво да е името на детенцето й, само че няма да скрия, че съм доста горделив, че ще се споделя Александър ”. Това показа разчувствания Сашо Диков във връзка идното увеличение на фамилията му, научи HotArena .

Както е известно, Петя Дикова единствено преди дни призна, че е бременна е. А популярния публицист не може да сдържа щастието си, че ще става дядо и ще има внуче.

„ Много ме радва, че Илиян е надарен и реализира всичко самичък, това е доста значимо. Колкото до женитба, не съм сигурен, че скоро ще има. Те не държат на това ”, смее се Диков.

От няколко месеца Петя живее с поета Илиян Любомиров, който се подписва с псевдонима Августин Господинов. Преди да стане прочут у нас с творчеството си, шест години е живял в Германия, като се занимава с разнообразни специалности.

Доста време изкарва в берлинска дискотека, където работи от чистач до сервитьор и барман. След няколко години работи в разнообразни хотели и заведения. Известно време работи в баровския „ Риц ”, където една нощ сервира на Роби Уилямс.

Певецът до толкоз харесва компанията му, че упорства до края на вечерта да сервира единствено на него. Особено откакто чува рецензията за последната си ария.

В последна сметка 28-годишния стихотворец икономисва задоволително, с цел да се прибере в България и даже да написа и издава лични книги. Става прочут и в студиото на Би Ти Ви се среща с Петя.

Двамата бързо се влюбват, а фактът, че чаровницата е шест години по-голяма от него изобщо не го тормози. Всъщност дори се харесвало на Илиян, който не криел, че си пада по какички.

Последната му другарка била на 48 години, само че поетът рядко приказва за персоналния си живот. Освен стихотворец обаче, Илиян е и доста добър каратист. От години тренира и е международен вицешампион.

„ Заедно сме били със Светльо Витков в една школа. Само хубави неща мога да кажа за него ”, смее се Августин, който напролет ще става татко за първи път.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР