Аз ще оставя без коментар думите на премиера. За тези

...
Аз ще оставя без коментар думите на премиера. За тези
Коментари Харесай

Цветанов: 40 дни мислих преди да реша

" Аз ще оставя без коментар думите на премиера. За тези 40 дни бях правилен, предан, не споделих и една дума. Не считам, че е редно, може би е единствено негово право да дава оценки на всеки един от нас, само че аз считам, че когато 18 години си бил с един човек, по-добре да запазиш самообладание, да бъдеш убеден в това, което си взел като решение. Аз се гордея с това, че познавам Веско Маринов ", сподели по Би Ти Ви Цветан Цветанов, откакто тази седмица подаде оставка от всички управителни постове на ГЕРБ.

" Взимам решенията си надълбоко осъзнато ", съобщи Цветанов. На въпроса какво го е наранило от думите на Борисов, той отговори: " Нищо, тъй като за мен това е нещо, което не съм го виждал през всичките тези години, само че ще се съобразя с неговото мнение. Хората са тези, които ще дадат оценка, не аз, нито той ".

" Многообразието от разнообразни визии не би трябвало да те прави да даваш отрицателна оценка, аз с Веско Маринов се срещнах когато бях заместник-кмет в столична община. Той е доста ранима душа, само че в случай че не е с тези си качества, той нямаше да бъде Веско Маринов ". Така разяснява той думите на Борисов за Веселин Маринов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР