„Аз ще гласувам „за“ вота на недоверие, защото смятам, че

...
„Аз ще гласувам „за“ вота на недоверие, защото смятам, че
Коментари Харесай

Митева ще гласува „за“ вота на недоверие, но е против избори

„ Аз ще гласоподавам „ за “ вота на съмнение, тъй като считам, че всички би трябвало да се научим да водим разговор. И когато приказваме за разговор, битка с корупцията и морал, би трябвало в действителност да ги демонстрираме “, сподели на влизане в Народното събрание Ива Митева от „ ИТН “, представена от бТВ.

„ Надявам се след този избор всички да сме си научили урока. Категорично съм срещу избори, тъй като считам, че те ще основат повече проблеми, в сравнение с ще решат такива “, сподели Митева.

Тя счита, че нито един парламент оттук насетне няма да има подобен капацитет.

„ Разделението ще става все по-голямо, а изборната интензивност – все по-ниска. Затова към този момент би трябвало да покажем в действителност държавническо мислене и здравомислие да се оправим с компликациите “, на мнение е Ива Митева.

„ Ако има един кабинет, даже да е още веднъж от най-голямата партия, всеки ще си е научил урока и деликатно ще слуша другия. Тогава ми се коства, че няма да можем да одобряваме актове, които не желаем. Които считаме, че не са верни. В момента се усещам облекчена, тъй като няма да продължа да гласоподавам по този начин, както ми кажат “, сподели още Митева.

Тя сподели, че през целия уикенд сътрудниците ѝ са били " засипвани " с SMS-и във връзка с това да поддържат кабинета. Митева счита, че всеки би трябвало да вземе решение по съвест.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР