Аз се шегувах, че където е Александър Йорданов, там е

...
Аз се шегувах, че където е Александър Йорданов, там е
Коментари Харесай

Ал. Йорданов: Шегувах се, че където съм аз, там е победата, но така стана

Аз се майтапих, че където е Александър Йорданов, там е и успеха. Но по този начин и стана. Беше несъмнено, че обединението ГЕРБ и Съюз на демократичните сили ще завоюва евроизборите. Това съобщи Александър Йорданов в утринния блок на България он ер. Той бе шести в листата на ГЕРБ-СДС.

„ Беше разумна коалиция от европейска позиция. Ние се обединихме в името на една доста по-голяма цел. За нас тази цел беше да изпратим повече евродепутати от България в ЕНП “, разкри той.

„ ГЕРБ като ръководеща партия реализираха огромен и неоспорим триумф. Това е и знак за непоклатимост на държавното управление. Останах с доста положителни усещане от Цветан Цветанов. Никога преди този момент не бях контактувал с него, само че щом това стана, видях, че това е човек уредник, който доста добре познава фрагментите по места. Дори знаеше имената им и се усещаше едно доста положително отношение. Но не знам от вътрешната страна какво е било в ГЕРБ.

Тази спекулация „ Апартаментгейт “ оказа въздействие върху резултатите от евроизборите и имаше съответна медийна офанзива против ГЕРБ, само че все пак и на този декор те съумяха. Важно бе и включването на премиера Бойко Борисов. Той се появи по какъв начин наподобява от европейска позиция какво се случва и се прави в България. Той си е в правото като министър председател на страната да демонстрира триумфите “, сподели Александър Йорданов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР