Аз се прибирах към 21 часа. Видях, че пред входа

...
Аз се прибирах към 21 часа. Видях, че пред входа
Коментари Харесай

Първи Думи На Шефа На Нап, Чиито Син Беше Обвинен В Убийство На Жена На Пътя!

" Аз се прибирах към 21 часа. Видях, че пред входа ни има полиция. В момента, в който паркирах колата, при мен пристигна един от служителите на реда. Попита ме кола еди кой си номер наша ли е и знам ли кой я ръководи. Потвърдих, че колата е наша, той сподели " Може ли да дойдете, че има случай ", споделя Найденов.

Попита ли знае ли къде е синът му. " Обадих му се, той беше наоколо, пристигна до минути, остави колата като материално доказателство и изясни в детайли какво се е случило ", разясни шефът на НАП-Пловдив.

Какво се е случило в действителност

Той е правил маневра на заден ход. Платното е било свободно, има си и тротоари настрана. Привечер е, било е към този момент сумрачно, той чува тъп удар, отваря своята врата, не вижда да има потърпевша от удар кола, каквото позволява, че е станало, излиза на улицата и си потегля, твърди Найденов.

Според него случаят не е станал на зебра. " Станало е на място, на което няма зебра. Има платно и тротоари. И той не е избягал от мястото на престъплението. Тръгнал е, тъй като не е схванал какво се е случило ", безапелационен е Найденов.

Съседи са извикали спешна помощ. Един от тях, който е видял сива кола, марка Мерцедес от 2006 година я е описал пред полицията.

Само колата на сина на Найденов дава отговор на това изложение.

Той отхвърля, че сина му е карал с висока скорост. " Уличката е дребна, каква висока скорост, та на нея тя е невъзможна! Той изобщо не е схванал какво се е случило. Иначе в никакъв случай не би си тръгнал ", декларира Найденов.

Синът му е дал подробни пояснения и са го освободили. " Днес също даде показания и се прибра в къщи. Минути диря като се прибра ни оповестиха, че дамата е умряла в болничното заведение. По процедура в този момент би трябвало да го разгласят за търсене и на следващия ден прокуратурата може да желае задържането му ", споделя още Найденов.

На въпрос сина му по какъв начин приема случая, шефът на Национална агенция за приходите декларира: " Той е пълновръстен. Наясно е какво се е случило. Преживява го ".

Отрича да се е месил, с цел да отбрани сина си. " Не съм го отървал, както се твърди. Няма да се въвличам по никакъв метод. Тежко е. Най-тежки са неистините. Не, не е станало на пешеходна пътека и с висока скорост, а става при маневра на заден ход. Не, не е карал супермощна кола, а Мерцедес от 2006 година И не, не е избягал. ", споделя в умозаключение Найденов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР