Аз съм в позиция на експерт, не толкова на политик.

...
Аз съм в позиция на експерт, не толкова на политик.
Коментари Харесай

Проф. Христо Хинков: Аз съм експерт в проектокабинета на ПП-ДБ

Аз съм в позиция на специалист, не толкоз на политик. Спазвам тъкмо този модел, който беше контрактуван първоначално с ГЕРБ - да се показват кандидатури, които не са политически оцветени. Имам вярата, че обективните настоятелства постановат да се продължат договарянията. Това съобщи в " Денят стартира " проф. Христо Хинков, който е препоръчан за министър на опазването на здравето в проектокабинета на ПП-ДБ.

По думите му е допустимо да има координиране на някакво равнище сред двете обединения, само че то да не е излязло в медиите. " Аз нямам тази информация ", добави Хинков.

Коментира, че не би следвало да има представители на ГЕРБ в кабинет с министър-председател Николай Денков, защото в противоположен случай биха излъгали своите гласоподаватели.

" Експерти, които са препоръчани от ГЕРБ, само че са самостоятелни, е може би въпрос на договаряния ", съобщи Хинков.

Програмата на проектокабинета следва общи насоки и правила, сподели още Хинков и даде образци с построяването на детска болница, както и въвеждане на незабавна помощ по въздух. Изрази разбиране, че всички специалисти от ГЕРБ схващат нуждата от дейностите, които са препоръчани в програмата на ПП-ДБ.

Изрази терзание, че в случай че заплатите в бранш " Здравеопазване " не бъдат увеличени, след 5 години няма да има кой да ни лекува.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР