Аз съм твърдо убеден, че ние ще защитим нашия Крим

...
Аз съм твърдо убеден, че ние ще защитим нашия Крим
Коментари Харесай

Пентагонът обяви за възможни удари по Крим, Русия отговори frognews.bg

„ Аз съм твърдо уверен, че ние ще защитим нашия Крим и новите територии като неразделна част от нашата страна. В това нашите дейности ще бъдат непреклонни “, сподели той.

Антонов по-рано предизвести, че американските политици бъркат, като считат, че желанието на съветското управление да пази страната не се простира до Крим. Той също по този начин означи, че доставяйки оръжие на Украйна, Съединени американски щати " тестват силата на Русия ", предадоха международни медии.

 

Във вторник президентът на Съединени американски щати Джо Байдън разгласи нов пакет от военна помощ на стойност 625 милиона $ за Украйна, в това число четири комплекса HIMARS. Заместник-помощник-министърът на защитата Лора Купър сподели, че ръководените ракети GMLRS за системите HIMARS, доставени на Украйна от Щатите, са в положение да поразят голямото болшинство от цели на бойното поле, както и да стигнат до Крим.

 

Както означи прессекретарят на съветския водач Дмитрий Песков, изказванията на Пентагона за вероятни удари по Крим удостоверяват присъединяване на Съединените щати в руско-украинския спор.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР