Аз съм Светият дух, това е заявил човекът, отговорен за

...
Аз съм Светият дух, това е заявил човекът, отговорен за
Коментари Харесай

Бомбаждията от Киев: Аз съм Светият дух

Аз съм Светият дух, това е декларирал индивидът, виновен за вчерашната драма в киевска банка, съобщи нюзру.

Според чиновници от финансовата институция Сухроб Каримов е влезнал в клона и оповестил, че е Светият дух. След това той е заплашил да детонира бомба. Роденият през 1988 година узбекскистански жител също е показал взривното устройство. Мъжът е декларирал, че то ще се задейства даже в случай че той бъде погубен.

Мъж с бомба се залости в киевска банка

Бомбаджията от Киев е разрешил на хората в банковия офис да изоставен помещението. С него обаче е останала шефката на клона. Каримов се е оплакал на дамата от украинския президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога и го нарекъл клоун (държавният глава на източноевропейска страната приключил юридически факултет, само че звездата му е изгряла с телевизионната комедийна поредност "Слуга на народа ", стартирала през 2015 г.).

Каримов, както към този момент писахме, е бил арестуван при профилирана полицейска интервенция и у него не са били открити експлозиви.

На мъжа са били повдигнати обвинявания в тероризъм. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи присъда отнемане от независимост до 10 години.

Закопчаха киевския бомбаджия

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР