Аз съм се снимал много пъти в Испания, така че

...
Аз съм се снимал много пъти в Испания, така че
Коментари Харесай

Борисов: Живея в Банкя, нямам къща в Барселона

" Аз съм се снимал доста пъти в Испания, тъй че фотоси имам доста ". Това съобщи някогашният министър председател и сегашен водач на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в отговор на сегашния министър председател Кирил Петков за абсурда " Барселонагейт " .

За да поддържа казаното, Борисов се похвали, че пред 50 000 служители на реда му е бил връчен Червеният кръст на испанската полиция за работата сред българските и испанските служби , както и самия скиптър на Испания. Първият министър председател, с който се срещнал Борисов бил Хосе Луис Родригес Сапатеро в Мадрид, като по-късно се срещнал още с Мариан Орахой и Педро Санчес.
 На разходка из резиденция Обновена
На разходка из резиденция " Бояна " - долап с медикаменти или долап с пачки евро

Видеото удостоверява фотосите, пуснати преди месец

За това Борисов се оплака, че за следващ път е бил шантажиран, дискредитиран. Гледал премиера по-рано беше в предаване онлайн по БиТиВи - б.р.), който коментирал въпросния отчет, само че бил оптимално правилен по абсурда " Барселонагейт ". Неясен е методът, по който избрани медии получават отчетите на испанските управляващи, само че той непосредствено споделя , че единственото общо с неговото име във въпросните медийни изявления е, че ме го има на фотография, сподели Борисов.
 Радев желае първо да излезе истината за шкафчета, записи и схеми Обновена
Радев желае първо да излезе истината за шкафчета, записи и схеми

Думите му са в отговор на предлагането на Каракачанов за отдръпване

" Действително тези дни приказвах повече и то нелицеприятни неща за ръководството на държавното управление. Като няма самун дайте им представление - още веднъж претоплят скандал, в който се пробват да ме вкарат ", неудовлетворен е Борисов. " Нито съм имал къща, нито парцел, нито имам, нито ще имам (за Барселона - б.р.). Живея в Банкя, там където съм се родил, там където влачеха ковчези и в този момент съм там ", акцентира той.

Според Борисов внушенията, които се вършат, даже не му дават опция да си наеме юрист да се пази . Ако има подобен отчет, да го пращат, да го разсекретяват, ревизират - или да потвърждават или да се извиняват, настоя водачът на ГЕРБ.
 Борисов и Горанов в листата на Кирил Петков
Борисов и Горанов в листата на Кирил Петков

Кирил Петков: Информацията от Google е в действителност невисок предел на упования към прокуратурата

Според Борисов новото е претоплено остаряло. Ако не намесят моето име. Какви са испанските управляващи занапред щяло да се види . Те (управляващите - б.р.) блъфират, с цел да ни извадят от равновесие. Но това няма да им помогне за понижаване на цените, уточни Бойко Борисов.

Той още веднъж се заяде с държавното управление и съобщи, че не могат да се оправят с рецесиите . Мрат приблизително по 100 души дневно, инфлацията е висока, първи по смъртност месеци наред . Месеци наред нямаме План за възобновяване, няма бюджет в средата на февруари, а още преди да са го създали и дали своят вот приказват за актуализация на бюджета, изреди Бойко Борисов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР