Аз съм съгласен със зелената евродепутатка Ска Келер,че беше една

...
Аз съм съгласен със зелената евродепутатка Ска Келер,че беше една
Коментари Харесай

Г. Готев: Изказването на Борисов за корупцията и парк ”Пирин” в Страсбург прозвуча странно

Аз съм склонен със зелената евродепутатка Ска Келер,че беше една атмосфера на взаимно туптене по гърба. Защото Бойко Борисов е от Европейската национална партия- най-голямата политическа мощ. И те умеят да провеждат шоу на поддръжка. Така журналистът Георги Готев коминтира по какъв начин бе признато изказвавето на Бойко Борисов в Страсбург за корупцията и парк „ Пирин “. Аз го гледах онлайн и останах с усещане,че всички обичат Бойко. Дали е по този начин в действителност?На мен ми направи усещане,че доста от депутатите социалисти липсваха. Европейският съюз не може да върви на два крайници, личеше си по време на дебата бравурната поддръжка на ЕНП и неналичието на поддръжка от социалистите, добави той пред BiT.

„ Европейският съюз е нещо като джунгла, която храни ужасно доста хора. Ако си намерения човек не са тези по институциите, които са най-вече. Има всевъзможни федерации, сдружения, лобисти, които се въртят на разнообразни орбити в Брюксел, в Страсбург. И всичко това е Европейския съюз. Европейският съюз също така е и столиците. Не всичко става в Брюксел и в Страсбург, сподели още той.

Проблемът в България не са няколко релативно самостоятелни медии, казусът е медийния монопол на Делян Пеевски. Нещо,за което тук в Брюксел, си дават сметка все по-ясно. На 25 ще има една огромна конференция за свободата на словото в България тук в Брюксел. Хич не беше на място репликата на Бареков в Народното събрание, само че надали доста хора са му обърнали внимание. Не виждам той на какво се надява. Няма кой към този момент да го прати в Европейския парламент. Няма по какъв начин да излъжеш два пъти. “, изясни Готев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР