Аз съм съгласен с тези анализатори, които казаха, че -

...
Аз съм съгласен с тези анализатори, които казаха, че -
Коментари Харесай

Иво Христов: Не виждам щур ентусиазъм по медиите, когато убиват баби и дядовци по селата

Аз съм склонен с тези анализатори, които споделиха, че - при всичкото ми почитание към журналистическата специалност, когато убиват редови български жители, нашите баби и дядовци по селата, нещо не виждам подобен щур възторг по медиите, само че когато е убита една журналистка - несъмнено злокобно действие, някак всички се сетиха, че имаме огромен проблем. Това разяснява Иво Христов, народен представител от ПГ на "БСП за България ", в предаването "Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Това закономерно разследване на така наречен 30-годишни български промени - заличаване на службите за сигурност, очистване на апарата на следствието и изхвърляне на експерти от системата на Министерство на вътрешните работи, разяснява Христов.

Истината е, че сегашната система няма интерес от смяна на статуквото, има сериозна група от хора, които са бенефициенти на това статукво, изясни той.

И когато внезапно се оказа, че Европа не ни обича толкоз, както ни обичаше по време на европредседателството, се нададе писък до Бога. За част от ръководещите, които си мислеха, че в Европа просто се чудят по какъв начин да ги носят на ръце, най-накрая им се отвориха очите, че те гледат на нас със зле скрито пренебрежение, разяснява Христов във връзка интернационалните реакции след убийството в Русе.

Европа - такава, каквато я познавахме за последните 25-30 години е завършила, това е повече от несъмнено, изясни Христов във връзка с състава на бъдещия Европейски парламент.

Ако ние не изработим доста бързо личен имунитет, суверенитет и не си решим систематичните проблеми като общество, не да ни ги показват чужденците, тъй като те ни ги показват с користни цели, в случай че ние не си оправим личното общество, което се намира в извънредно положение - нас фактически не ни чакат положителни времена, безапелационен е Христов.

Българска социалистическа партия даже в най-хубавата си кондиция събира към един милион гласове, Българска социалистическа партия с един милион гласове в никакъв случай не може да ръководи, тя постоянно ще зависи от някой различен, т.е. въпросът за съдружника за Българска социалистическа партия става централен, в случай че Българска социалистическа партия в действителност желае да ръководи, а не просто да бъде участник в масовката наречена български политически живот, съобщи социалистът.

Българска социалистическа партия би трябвало да се обърне към националните ползи на страната и това значи, че би трябвало да има най-малкото съдружник, който да е национално виновен и да стои на патриотични позиции, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР