Аз съм роден в Плевен и целия ми съзнателен живот

...
Аз съм роден в Плевен и целия ми съзнателен живот
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Плевен Бойко Тодоров: Мечтата ми е младите хора на Плевен да остават тук, за което сме отговорни единствено ние

Аз съм роден в Плевен и целия ми умишлен живот е тук. Децата ми, фамилията ми живее тук. Освен това осем години съм общински консултант и знам, че Плевен има проблеми. Мотивът ми да се кандидатирам е, че за огромна част от тези проблеми,аз имам решения.

Първо, стопирах закриването на учебно заведение „ Васил Левски “ с импортирана от мен декларация срещу заличаването му от просветителната система на Плевен. Противопоставих се на предлагането на Георг Спартански и Герб за увеличение на локални налози и такси, вследствие на което от 2017 година не са пипани. С моя екип предложихме да паднат таксите за детски градини, което бе признато и от сътрудниците. В този смисъл бе призната и разпоредба, отново по наше предложение, за погашение на помощи при раждане на дете. Събрах 800 подписа в отбрана на неделния пазар, срещу предлагането на кмета да го заличи. Имам над 40 питания, свързани с инфраструктурата и проблеми след ремонт на детски градини, както и с съществуването на многочислен брой цивилен контракти в общинската администрация. Издействах спомагателни средства за футболните тимове на „ Спартак “ Плевен и град Славяново. Смятам, че за тези осем години съм посочил моя ангажимент към жителите на Плевен, с помощта на чието довериесъм бил общински консултант.



Винаги съм показвал своята обществена ангажираност. В съответния случай ЛЕВИЦАТА е единствената политическа мощ, която ми предложи да развия своите хрумвания и да бъда потребен на обществото, като човек с леви хрумвания.

Листата на ЛЕВИЦАТА е най-младата и енергична листа в изборите. Ние имаме цялата палитра от специалности и обществена ангажираност. Разчитаме на поддръжка от плевенчани, които желаят да живеят и да се развиват в Плевен, които желаят смяна към по-добро. Смятам, че ще я получим, тъй като имаме ясни задължения, които ще осъществяваме.

Един от главните проблеми е трафикът. От ден първи, аз приказвам за казуса с колелото на „ Сторгозия “ и имам решение – създаване на надлез, свързващ ул. „ Кара Кольо “ и бул. „ Сторгозия “. Този проблем и решаването му са мой приоритет. Това е първото нещо, с което ще се заема – дали в качеството си на кмет, или на общински консултант е без значение. Друг проблем, който чака своето решение е неналичието на денонощна аптека и неналичието на аптеки в селата. Решението за това е ясно – съглашение сред общината и притежателите на аптеки за откриване на денонощна аптека, както и бус- мобилна аптека, който да доставя лекарства в дребните обитаеми места. Плевен има много проблеми, които имат своето решение при ясна воля и упоритост. Сред тях е да вземем за пример неналичието на спортна зала, развиване на търговията с връщане на комерсиалните покои, развиване на туризма благодарение на общините по поречието на река Дунав. В развой на договаряния сме със съдружие, което подкрепя връщането на младежите от чужбина тук, с намиране на подобаваща и платена работа.Един от главните проблеми в Плевен е неналичието на европроекти, които да се осъществят. Това може да се промени, в случай че кметът е самодеен и сътвори професионално звено в общинската администрация с такава устременост.

Имам цялостната поддръжка на фамилията ми, като би трябвало да приема, че ги отнемам от наличието си през последните два месеца. Използвам случая да им благодаря за съдействието и съпричастността.

Да бъдат независими и да взимат сами своите решения, да носят отговорност за тях и да одобряват живота като най-голямата полезност.



Колекционирам достоверни, дребни български предмети, със сантиментална за мен стойност. Най-добре си почивам измежду природата, на планина.

Мечтата ми е младежите на Плевен да остават тук и да реализираме това, за което смеотговорни само и единствено ние.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР