Аз съм роден в Германия и съм израснал в бежански

...
Аз съм роден в Германия и съм израснал в бежански
Коментари Харесай

Финалистът от „Като две капки вода” Георги Сименов – JJ в международен благотворителен проект

Аз съм роден в Германия и съм израснал в бежански лагер. Благословен съм да имам шанса да навестявам учебно заведение и да сбъдна фантазията си да стана артист. Всяко дете има правото да получи обучение, да има достъп до задоволително храна и чиста вода.” – написа в профила си в Инстаграм Тронг.
Песента „ Under The Same Sky” музикантът основава по време на COVID-19 карантината, която принуди хората по целия свят да бъдат изолирани в домовете си. Демото Тронг изпраща на 17 реализатори от разнообразни страни. Всеки един от тях записва своята част от вкъщи си. С премиерата на видеото поп-звездата приканва приятелите и почитателите си да подаряват средства за УНИЦЕФ Виетнам в интерес на децата в потребност.

С Георги Симеонов – JJ Тронг поддържа контакт чрез обществените мрежи още от 2018-а година, когато JJ като част от супергрупата Equinox стигна до край на състезанието на Евровизия в Лисабон. Георги Симеонов е и първият от музикантите, които Тронг кани да се включат в „ Under The Same Sky”. Немската поп-сензация от дълго време търси опция за колаборация с JJ. Първите акомпанименти на песента в комбиниране с прочувствения текст сграбчват сърцето на Георги и по този начин една фантазия става действителност, макар разстоянитята, които разделят надарените момчета.

Освен финалиста от шоуто „ Като две капки вода” в „ Under The Same Sky” се включват спечелилият от немското издание на Music Idol 2019 Дейвин Хербрюген, Ваня Янева – музикант и реализатор, живееща в Берлин, носителят на премията Golden Record – швейцарецът Патрик Скот и други.
Нгуен Трон Хьо е роден на 4 юли 1992 година, откакто родителите му идват в Германия през 1991 година Семейството им прекарва първите си години в център за бежанци в Мюнерщат. Когато получават позволение за непрекъснато престояване се реалокират в Бад Кисинген. Там Трон приключва и следването си. По-късно учи в музикално учебно заведение в Хановер. Още от главното учебно заведение той побеждава в няколко танцови надпревари. Трон печели награди от Dance4Fans в Германия и Европа, а през 2015 печели виетнамското издание на Music Idol.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР