Аз съм различен и последователно отстоявам позициите си. При мен

...
Аз съм различен и последователно отстоявам позициите си. При мен
Коментари Харесай

Радостин Василев: Аз разкрих истинската дълбока държава

Аз съм друг и поредно не отстъпвам позициите си. При мен е невероятно да има партийно инженерство. Не вървя в посолства, не се срещам с олигарси. Аз съм единственият, който разкрива същинската дълбока страна пред лицето на хората. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия самостоятелният депутат Радостин Василев.

Той разясни, че оповестеният от него на " Продължаваме промяната " самичък по себе си не е имал цел. Обществото видя дълбоката страна и по какъв начин лицата от записа извършват това, което споделиха в него. Доверието към Политическа партия е нулево , добави Василев.

Депутатът даде поръчка за присъединяване на локалните избори с новия си политически план. Той разясни, че партията няма да се споделя " Силна България ". В партията ще има нови лица, неопетнени от политическия развой, ще разчитаме на специалисти, добави Василев.

По думите му партията ще се грижи за българския народ и ще съблюдава обещанията си пред жителите. Проектът ще бъде центристки и ще застъпваме обществената политик а, акцентира той.

по адрес на партия Възраждане, той дефинира като фиктивен скандал, целящ да отвлече вниманието от проблемите в страната. Според Василев държанието на Възраждане не е задоволително, само че това важи в цялостна мощ и за доста други народни представители, като за образец той уточни Манол Пейков и Явор Божанков.

По отношение на оповестяването на за кмет на София, Василев посочи, че той няма късмет да завоюва. Терзиев е семейство на фрагменти от Държавна сигурност. Той е неподоготвен и несъответстващ, сподели още Василев.
 Радостин Василев: От Зайко Байко зависи докога ще има кабинет
Радостин Василев: От Зайко Байко зависи докога ще има кабинет

ПП/ДБ и ГЕРБ нямали предбрачен контракт, а били в съпружеско-имуществена общност
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР