Аз съм радетел за това да бъде запазена коалицията Обединени

...
Аз съм радетел за това да бъде запазена коалицията Обединени
Коментари Харесай

Каракачанов: Нека запазим коалицията „Обединени патриоти“

Аз съм труженик за това да бъде непокътната обединението „ Обединени патриоти “ , съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация и вицепремиер Красимир Каракачанов по време на днешния VII постоянен конгрес на Политическа партия „ Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване “, който е най-висшият конгрес на партията. По думите му рецептата на силата на българската нация е в нейното единството. " Затова ние продължаваме да бъдем отворени за опазване на коалиция " Обединени патриоти " .

В програмата на конгреса е записано, че управлението на Вътрешна македонска революционна организация ще направи доклад за свършеното от предходния конгрес досега. Делегатите ще изберат нови управителни и контролни органи на партията. Отделна точка от дневния ред на съвещанието е отдадена на политиката на Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване, както и за идните избори за Европейски парламент.

България е длъжна да подкрепя сънародниците си в Северна Македония , сподели още министърът на защитата Красимир Каракачанов на откриването на конгреса в парк хотел " Москва ". Според него това би трябвало да става по метод, по който да се подсигурява териториалната целокупност на Северна Македония и спокойствието на българските сънародници там.

Вицепремиерът Каракачанов посочи, че помощта към Северна Македония не значи, че България като страна се е отказала от историческата истина. " Това не значи, че сме се отказали от това да се борим срещу фалшификацията на нашата история и срещу опитите с административни и насилствени способи да се основава някаква измислена нова етническа принадлежност на популацията в Република Македония ", посочи Каракачанов. Той добави, че Вътрешна македонска революционна организация е постигнала обилни триумфи по тематиката за българските сънародници в Северна Македония.

Вицепремиерът уточни, че партията е изправена пред нови провокации - европейските и локалните избори. Затова той е на мнение, че от това какво е държанието на партията в изпълнителната власт, хората ще оценят управническите й качества.-->
 БГНЕС

Ние работихме отлично с Вътрешна македонска революционна организация и се надявам това да остане по този начин и за идната част от мандата, без значение от развиването на тези избори, съобщи водачът на Политическа партия " Атака " и ръководител на парламентарната група на " Обединени патриоти " Волен Сидеров. Той благодари за положителното съдействие с Вътрешна македонска революционна организация през последните две години.

Волен Сидеров бе безапелационен, че този управнически мандат би трябвало да бъде завършен. Според него обединяването на патриотичните обединения през 2016 година е асъдействало за положителните резултати в последните два вота. " За първи път Движение за права и свободи беше изместена от трета позиция от една патриотична групировка и това беше прелом в българската политика ", посочи Сидеров.
 БГНЕС

" Най-лесното е да се разделим, по-трудното е да се явим дружно. Въпросът е можем ли в този момент да го създадем ", попита той. Според него опцията патриотичните обединения да се явяват обединени на идните избори за Европейски парламент към момента съществува.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР