Аз съм пряк свидетел на отравянето на Емилиян Гебрев. Лично

...
Аз съм пряк свидетел на отравянето на Емилиян Гебрев. Лично
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Властите се опитват да прикрият отравянето на Емилиян Гебрев

Аз съм директен очевидец на отравянето на Емилиян Гебрев. Лично седях до главата му във Военна болница, когато умираше. Аз съм непосредствен с него. От болничното заведение ми се обадиха, че той умира. Това сподели някогашният министър на защитата Бойко Ноев в ефира на БТВ.

„ Факт е, че българските управляващи не спомагаха, когато Гебрев ги помоли. Някои от тях прикриват този случай “, акцентира той. „ Вчера ми стана жалост за основния прокурор и нещата, които са го предиздвикали да приказва “, съобщи Ноев и изнесе някои обстоятелства по случая. „ Никога тримата отровени не са били на едно и също нещо. Гебрев не е токсичен в ресторанта, а там е примрял “.

Бившият боен министър добави, че чака скоро и други имена да изплуват към този случай. Факт е, че съветски жители са го свършили това. По забавно е кои са ятаците тук, които са помогнали. Властите се пробват да прикрият този случай и приканвам жителите да не имат вяра на това, което приказват “. Според него в тази ситуация има две сюжетни линии - ползи на някакви съветски кръгове, които желаят да унищожават Гебрев и българските ятаци, които оказват помощ тук.

Бойко Ноев съобщи още, че компания „ Дунарит “ служи за прикритие на някаква активност, за която ние не знаем. „ Русия има ползи да закрие българската оръжейна промишленост. Как може Българската страна да не вземе отношение, когато някой трови нейни жители? “, пита се той.

По думите му английските управляващи имат интерес да разкрият случая с отравянето на Скрипал, а българските за отравянето на Гебрев - не. Мотивите за прикриването занапред ще станат ясни. Тези, които си мислят, че ще продължат с прикриването бъркат. Интересите на Русия не са да ударят някоя и друга партия у нас, а позициите на страната ни в Европа да бъдат отслабени “, акцентира той.

„ В идните седмици Новичок ще влезе в листата на химическите организации. В организма на Гебрев са открити два химикала, единият от които не е разпознат “, сподели още Ноев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР