Аз съм просто Марин Йотов. Винаги съм стоял в страни

...
Аз съм просто Марин Йотов. Винаги съм стоял в страни
Коментари Харесай

Синът на Илияна Йотова шокира Ива Софиянска в ефир

Аз съм просто Марин Йотов. Винаги съм стоял в страни от изявите на майка ми. Аз се занимавам с ръководство на кредитен портфейл. Медицината не ми се е отдавала, а с политика изрично не считам да се занимавам. Все отново в никакъв случай не казвай в никакъв случай. Радвам се, че родителите ми са ми дали да последвам своя път. Рядко им желая препоръки. Това съобщи в ефира на " Събуди се " пред Ива Софиянска синът на вицепремиерът Илияна Йотова - Марин. Имам боязън от хвърчене със самолети, мога да мина обаче хиляди километри с кола. Много елементарно е, когато фамилията ти е тук, средата също. Аз обаче се справях добре и когато живеех самичък. Повечето хора, които ме познават не добре, биха споделили, че съм употребявал връзки в един или различен миг, само че това не е по този начин. Аз работя в две банки ", призна той.

" Никой не си избира родителите. Не виждам нищо, което би трябвало да ме тормози в моите, аз имам единствено мотив за горделивост. Няма по какъв начин да не се преценявам с това, че майка ми е известна. По едно време ми се беше появила концепция да скоча с бънджи, само че реших, че няма да се отрази добре на репутацията на родителите ми ", сподели той.

" Губиш време и внимание, когато си дете на известни родители. Като живеех в Англия ми липсваха най-вече, нищо, че бях на възраст, на която бях много независим. Бях на 21 години, когато им споделих, че ги обичам и почитам и желая да си запазим връзките съвършени, по тази причина се експортирам ", призна тоой и хвърли шокиращо самопризнание пред Софиянска:

" Първо работих в един прът център. Тогава още бях студент и това беше някакъв метод да припечеля някой лев и да имам малко по-голяма самостоятелност от родителите си. Никога не съм имал затворена врата и семейството Йотов не ми е тежала. Не бих реагирал по никакъв начин добре, в случай че някой ми се заяжда на фамилна основа. Не съм член на Българска социалистическа партия, в никакъв случай не е стояло пред мен това като избор. Моите възгледи са по-скоро десни, в сравнение с леви, само че не съчувствува на партиите. Има политици, които почитам за част от нещата, които са създали, само че има и неща, които не са създали. Социалната сфера, опазването на здравето и образованието не би трябвало да остават на назад във времето поради инфраструктурата, макар че и тя е значима ", съобщи Йотов.

" Знам какво й е на майка ми. Опитвам се да я освежавам от работата, когато се забележим. Тя е извънреден експерт, за нея е табу да остави някоя задача незавършена ", добави той.

" Тя беше доста строга майка. Едно време ми хрумваха всевъзможни дивотии, не ме е наказвала обаче. Няколко пъти съм й изправял косата. От татко ми постоянно съм имал извънреден почит. До ден сегашен този човек не ми е повишавал звук. Една-две реплики и към този момент знаех, че не съм прав. Майка ми обаче се е случвало много да усили децибелите. Хората не знаят за нея, че е необикновен готвач. Това, което съм научил от майка ми е в никакъв случай да не се предавам. Вкъщи всички сме равни, няма президенти, професори или банкери. Искам да продължа да се занимавам с това, което ми харесва. Виждам се и с няколко кг отгорe. Когато пристигна време, ще се оженя. Не знам дали ще забележим като баба Илияна Йотова през този мандат, въпреки всичко той занапред стартира ", приключи той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР