Аз съм просто едно дебело момче с очила, мечтател, казва

...
Аз съм просто едно дебело момче с очила, мечтател, казва
Коментари Харесай

Мон Дьо: Най-голямата ми грешка беше, когато станах жълт

" Аз съм просто едно дебело момче с очила, идеалист ", споделя Мариян Станков пред Ива Софиянска-Божкова

Мариян Станков-Мон Дьо се изправя пред личното си предизвикателство. В края на този ефирен сезона двамата с Ива Софиянска-Божкова - и двамата създатели на рубрики в „ Събуди се ”, в които ни срещат с разнообразни забавни хора, застават пред личните си въпроси.

„ Нямам безапелационен отговор на въпроса кой съм аз. Но знам едно –  аз съм едно дебело момче с очила, идеалист ”, споделя Мон Дьо пред Ива Софияйнска-Божкова.

„ Шамар и целувки, обич и фантазии – това е животът ми дотук. В момента съм във времето на целувките.  В специалността получих пестник през 2012 година – година, в който никой не искаше да чува за Мон Дьо , тъй като направих облика доста жълт. Отидох в доста огромна прекаленост и се занимавах с неща, които притеглят вниманието, само че вътре са кухи. Не трябваше да го върша, това беше най-голямата неточност, която съм правил.

„ В края на 2012 година в NOVA ми повярваха и постепенно започнах да се потвърждавам, с цел да потвърдя, че не съм оня жълтур, който има кафяви нюанси. Бях не запомнил за себе си преди. Не би трябвало да се срамуваш, само че когато се провалиш, изправи се пред огледалото, кажи си го, с цел да си го знаеш ”, признава Мариян Станков.

Казва, че най-вълнуващите срещи през тези години са били доста. Белегът на този сезон са осъществените фантазии да направи изявленията с Цветана Манева, Мариус Куркински, Вежди Рашидов, Мария Статулова, Мария Сапунджиева, Койна Русева, Катето Евро, Георги Мамалев, Лепа Брена и доста други.

„ Много съм впечатлена от срещата с Лепа Брена. Тя прекатурна визиите ми за фолка. Емилия и Елена Паришева – две девойки отвън стандарта на поп фолка, също го направиха ”, описа още Мон Дьо.

Виктор Ангелов пък съумява да го разплаче с неговата любовна история.

„ Много съм прочувствен. На интервютата съвсем постоянно ми се насълзяват очите ”, признава той.

Казва, че  тайната на триумфа на интервютата си дължи на това, че ги прекарва през емоционалността , а не през клюката и жълтото.

В любовта е подготвен да направи всичко, само че не и да елементарни невярност. Разказва, че е имало доста предатели в живота му. За собствен недостатък регистрира наивността и бързата си несдържаност. Плаши го гибелта и мисли постоянно за нея. Надява се да има дълъг живот. Старостта обаче го успокоява, тъй като има фантазии за нея – писане на книги, плажове и стъклена къща.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР