Аз съм правил секс с много момичета по време на

...
Аз съм правил секс с много момичета по време на
Коментари Харесай

Изповедта на един палав пилот: Съжалявам, че опънах секси стюардесата в Дубай - това съсипа брака ми

Аз съм правил секс с доста девойки по време на работа и в този момент унищожих всичко в брака ми. Аз съм 29-годишен мъж и съм оженен за красиво момиче на 27. Имаме една щерка. Срещнах брачната половинка си по време на образованието на кабинния екипаж на огромна самолетна компания. Тя работеше като личен състав на земята. Оженихме се в границите на една година и в този момент тя е на отпуск по майчинство. На пръв взор изглеждаше, че имахме съвършения живот с прелестен дом и без терзания.

Бях в Дубай когато стихия удари Англия през декември и аз и сътрудниците ми бяха настанени в хотел за нощта. Една жена от екипажа беше хубава и постоянно флиртувахме сякаш почтено. Тя е на 26 години.

Изпихме няколко питиета в бара на хотела и играхме игра на истината. Някой я попита дали има някой в екипа, който харесва. Тя беше много пияна и ме уточни: " Аз го одобрявам. "

Бях поласкан. Аз й написах СМС, когато се качихме в стаите си и тя ме предложения в нейната. Започнахме да целуваме и след това правихме секс.

Не можех да спра да мисля за това момиче и по-късно за всяко друго хубаво момиче в екипа.

Започнах да дремя с доста колежки, някои с по-голям триумф от други. Правих секс с доста девойки. Беше единствено въпрос на време, преди някой да опише на жена ми.

Една другарка от работа й сде обадила и споделила, че към този момент имам известност. Тя беше доста засегната и към момента спим в обособени кревати.
Вече съм сменил работата си, трансформирах номера и изтрих всичките си обществени медийни профили. Просто желая да работим и да можем да върнем любовта си.

Аз бях цялостен глупак да позволи това единствено за няколко минути секс, споделя водачът пред The Sun.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР