Аз съм популярен в социалните мрежи като Боро бачка доста,

...
Аз съм популярен в социалните мрежи като Боро бачка доста,
Коментари Харесай

Рапърът Боро с ексклузивни съвети за готвенето, научни факти за скаридите и оценка за Дебелянов

Аз съм известен в обществените мрежи като Боро работи много, тъй като при мен нещата се случват по сложния метод. Имам 10 албума зад тила си, само че началото сложих във Франция, където съм прекарал огромна част от живота си. Когато рещих да се върна в България, разбрах, че съм прочут, чувах по какъв начин хората си пускат мои песни и ми стана ясно, че работата ми има значение. Почувствах се важен на родна земя. И евентуално поради това се върнах. Дойдох да си завърша образованието, само че коня отиде у ряката, както се споделя, разяснява рапърът, който е и първи хазаин тази седмица в предаването " Черешката на тортата " по Нова тв.

Притеснявам се през днешния ден, тъй като не сготвям постоянно, само че довечера ще се постарая с четиристепенно меню, което има идея, похвали се той и добави, че ще има френски акцент. Но признава, че листата за извършване на покупки е дело на брачната половинка му, с която са семейство от два месеца. 

При готвенето значимото е търпението. Освен това не би трябвало да ръчкаш храната, до момента в който не се наложи, посъветва аудиторията рапърът от Варна. 

По принцип заобикалям да споделям научни обстоятелства с хора, които не са ми близки, тъй като не желая да ме помислят за доста интелигентен, разяснява той до момента в който изяснява къде се намира хранопровода на скаридата и каква е разликата й с бозайниците. 

От дребен съм учтив на крепко рок около татко ми. Започнах с пияно за няколко месеца, а по-късно пристигнаха барабаните, описа той.

Димчо Дебелянов, в случай че живееше през днешния ден, просто щеше да убие публиката. Неговите стихове имат такт, необикновен е, разяснява Боро.

Варненецът призна още един факт за себе си пред гостите, които с приятност сърбаха лучената му френска чорба. 

Сега ще забия още един прът във вашата визия за мен като рапър, а точно, че съм заавършил клетъчна и молекулярна биология във Франция. След това стажувах в една лаборатория в Париж, описа той.

Върнах се в България, тъй като не се усещах добре, когато споделях " бонжур " вместо " добър ден ", разяснява той в отговор на въпроса за какво се  е върнал в България. 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР