Аз съм подписал заповед да отиде на съд тази неустойка

...
Аз съм подписал заповед да отиде на съд тази неустойка
Коментари Харесай

Рашидов за аферата Ало, Банов съм: Реагирал съм за Ларгото

Аз съм подписал заповед да отиде на съд тази наказателна клауза за неспазен период. Втора инстанция чакаме да се изкаже, значи съм реагирал. За всичко останало въпросите са към различен.
Така някогашният министър на културата и сегашен народен представител от ГЕРБ Вежди Рашидов разяснява изнесената от Елена Йончева информация за нарушавания в строителството и корист с държавни средства при един от стадиите на създаване на столичното Ларго. Според изказванията на Йончева актуалният министър Боил Банов, в качеството му на зам.-министър на културата през 2016 година, е съдействал за опрощаването на към 700 хиляди лв. наказателна клауза на строителна компания, работила на втори и трети стадий на античния културен комплекс „ Сердика “, намиращ се в центъра на столицата. Фирмата е дължала неустойката поради забавяне.
„ Сега ревизирах при правната дирекция – подписал съм незабавно. След като се завърнах от лекуване в Германия, съм подписал заповед да се заведе дело и да се изплати наказателна клауза за забавени периоди “, безапелационен бе Рашидов. „ Минаха европейски и всевъзможни инспектори по отношение на обекта. Тук става въпрос за закъснение на строителя “, добави още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР