Аз съм от новите хора (вчера разбрах, че се казват

...
Аз съм от новите хора (вчера разбрах, че се казват
Коментари Харесай

Джейн Фонда и Лили Томлин продължават напред и са облечени страхотно!

Аз съм от новите хора (вчера разбрах, че се споделят age agnostic), за които възрастта няма никакво значение. И го споделям всяка година, откакто виждам следващия сезон на.

Петият излезе предишният петък, към този момент го гледах и ето какво мисля: мисля, че става все по-добре и че тази тайфа от 4-ри облика на " избрана възраст " (Грейс, Франки, Сол и Робърт) има още доста какво да каже на публиката. Между другото, запитана желае ли да продължава с „ Грейс и Франки “, Джейн Фонда сподели, че всички са толкоз стимулирани това празненство да продължи допустимо най-дълго, че всяко кихване на Лили Томлин е мотив всички да се изправят на нокти. Такова възприятие за комизъм обичам! Да имаш главен състав от артисти сред 78 и 81 г. (Джейн Фонда, Лили Томлин, Мартин Шийн и Сам Уотерсън) сигурно носи някакви несигурности и финансов риск. Хубавото е, че Netflix въобще не се тревожат за това. 

 Петият сезон стартира неравно . Сценаристите взеха решение казуса на Грейс и Франки от финала на предходния доста елементарно и неуместно, вкарвайки два изцяло непотребни облика, изиграни от Ру Пол и Никол Ричи. Но по-натам сезонът се разпростра съгласно упованията, с цел да приключи с един доста покъртителен край и нов проблем за решение за сезон 6 (който Netflix към този момент потвърдиха). Имахме потребност от последния епизод, „ Алтернативата “, с цел да забележим какви можеха да бъдат историите на Грейс и Франки, в случай че не се бяха намерили в къщата на плажа и по този начин да оценим какъв брой е значима връзката сред тях.

Абсолютно нямам желание да издавам нищо от сюжета, ще кажа единствено едно нещо – веселя се, че сценаристите откриха метод да изравнят възрастта на Грейс с тази на. Това е голяма крачка! Беше лицемерно да се изпращат тези послания за остаряването през XXI век, като в това време се понижава възрастта на Джейн Фонда. Любимата ми сцена от този сезон е тази, в която Грейс спука с високото си остро токче черния балон с надпис „ 80 “.

Не мога дa не загатна и костюмите, на които избирам да обърна повече внимание тази година. Подчертават толкоз мощно характерите на героите, че на моменти даже мислех дали това е позитивно.



Дизайнер по костюмите е Алисън Фангър, която в интервюта подчертава, че най-голямата изненада във всеки сезон на „ Грейс и Франки “ е почитател базата от 20-30 годишни и ползата на млади дами към дрешниците на героините. Според нея във време, в което по улиците всеки носи нещо, което към този момент е видял някъде,  възрастните хора с култивирана уникалност и убеденост са това, което притегля като магнит по-младите.

Първото, което прави усещане, е, че и двете героини са, каквито са били през целия си живот. Не плуват в непознати води – непозната и им е както тъмната безличност, така и старческите бонбонени цветове вид кралица Елизабет II, макар че, с цел да ускори резултата, точно подобен костюм е избрала за " кралския " миг на Грейс в този сезон – пресичането на улицата с късия светофар и кралското помахване към гневните водачи.  

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР