Аз съм от македонския край, объркали са човека. Объркали са

...
Аз съм от македонския край, объркали са човека. Объркали са
Коментари Харесай

Гешев: Господ ме наказва с глупави врагове. Аз съм от македонския край, объркали са човека

Аз съм от македонския край, объркали са индивида. Объркали са и политическия тайминг. Трябваше да изчакат да създадат държавно управление, очевидно са били сигурни, че ще си подам оставката. Това съобщи основният прокурор Иван Гешев по време на конференция след разпита му в прокуратурата. Главният прокурор показа диалози, за които твърди, че са с Йордан Стоев от Висш съдебен съвет.

Всичко стартира тогава, когато започнаха подмятания по тази причина, че в името на спокойствието, на фамилията, не е неприятно да вземам участие в политически план, да стана дипломат в Турция или Израел. За мен беше необичайно и обидно, сподели той.

След това заявих в Украйна, че при положение, че Путин пристигна в България, ние би трябвало да го предадем на МНС, описа основният прокурор.

След това се случи това, което аз смятам за опит за ликвидиране против мен. В деня, когато се случи, организирах доста диалози, помолих да отидат коли за спешна помощ. Божа работа е, че не пострада никой.

В идващите дни бях зает с персонални проблеми, само че и да осмисля какво се случи.

В качеството си на разположение, от което са снети пояснения, мога и съм задължен да кажа истината. Истината ще ни направи свободни.

Ще желая отказ на част от членове на Висш съдебен съвет, които може би са взели участие в този опит за нападение. Законът на Крум Зарков е противоконституционен и за това следва да се произнесе Конституционният съд. Целта му не е решение на икономическата рецесия, не решение на демографската рецесия, не решение на войната по пътищата, не войната с проведената престъпност,

Гордея се, че съм основен прокурор на Република България.

За мен това е незаконна скица, уточни още обвинител номер 1.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР