Аз съм основният наследник на баща ми Стефан Данаилов! Занимавах

...
Аз съм основният наследник на баща ми Стефан Данаилов! Занимавах
Коментари Харесай

Синът на Стефан Данаилов от Америка: Аз съм единствен наследник!

 " Аз съм главният правоприемник на татко ми Стефан Данаилов! Занимавах се известно време с документите по прекачване на парцелите, само че ще се наложи още веднъж да дойда в България, с цел да довърша формалностите. Доста хора ми оказват помощ ".

Това показа Владимир Данаилов извънбрачният наследник на огромния Стефан Данаилов, който си отиде на този свят на 27 ноември, дни преди да навърши 77 години. Влади е наследник на Данаилов и актрисата Ирен Кривошиева.

В момента той следва медицина в Америка, където живее от години. През 2014 година Влади се ожени за дългогодишната си другарка – американката Виктория.  " В положителни връзки съм всички с родственици на татко ми. Разбира се, че не се слушам с тях  всеки ден, само че се разбираме. Нямам визия какво ще е тяхното завещание и какво въобще ще вземат. А и почтено казано, не ме интересува ",  категоричен е Влади. В момента той си взема изпитите, които отсрочил поради идването си у нас за поклонението на известния си татко, написа Хотарена.

" Мисля следващата година да стана баща,  но ще ми трябват най-малко 10 години, с цел да изплатят заемите за образованието ми по медицина в Америка, което е доста скъпо. Трябва да открия кабинет, да работя известно време като доктор. След това ще се върна в България, тъй като ме тегли.  А и жена ми Виктория доста харесва страната.Не бих желал децата ми да се американчета, които не знаят български ",категоричен в Данаилов.

Колкото да останалите членове от семейството Данаилови, то  покойният артист от дълго време е разделил имуществото сред тях. Синът на Мария Данаилова, починалата жена на Ламбо - Росен Цанков е плод на връзката й с режисьора Вили Цанков. 8 месеца, откакто Мери си отива от този свят през 2014-та мастера трансферират три четвърти от четиристайни им апартамент в столичния квартал Лозенец на доведения си наследник Росен. Жилищно в елитния квартал Лозенец. Стефан и Мария се нанасят през 1972 година. Голяма част от парите за покупката на жилище са от Мери, която се разделя с парцела в родния си Горнооряховски край. След гибелта й гибелта й Стефан постъпва правилно, като на процедура остава на единственото й дете Росен жилището. По закон една четвърт от първокласни парцели в този момент се поставя на биологичния наследник на Ламбо Влади, който евентуално ще продаде каузи си мажоритарния притежател. Пазарната цена се прави оценка най-малко над 500 хиляди лева. 

Освен недвижимо имущество през годините Данаилов съумява да спести задоволително пари. Ламбо бе задължен да подава данъчна декларация, в която са разказани финансовите му приходи. Според декларация от 2017 година той има налични средства в размер на 30 хиляди лв., настрана 6000 евро, добити от заплати. В същата декларация разказва влоговете си - единият е 197 242 лева, втори за 67 000 евро и трети за 2 142 $. Тези сметки ще са за Влади. Актьорът показва, че има инвестиции в капиталов фонд на стойност 100 хиляди лв., които също би трябвало да наследи биологичният му наследник.  Стефан Данаилов бе познавач на изкуството притежаваше значително стойностни творби на изкуството.

Стефан Данаилов имаше дребен апартамент в Приморско на стойност 80000 лева. В имотния указател Стефан Данаилов не е притежател на парцела, както и на къщата в село Марково с обща повърхност 740 квадратни метра. Най-вероятно двата парцела в провинцията са записани на името на племенницата на Ламбо. Дъщеря на сестра му Росица Данаилова от втория й брак с документалиста Константин Обрешков. Росица ще наследи и богатия списък от документи и книги на вуйчо си.  

В последна сметка се вижда, че Владимир ще наследи съвсем същата стойност от наследството, каквато ще вземат Росен Цанков и Росица Обрешкова. Голямото сърце на Стефан е помислило за всички да са щастливи и удовлетворени, разясниха на поклонението близки до известната фамилия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР