Аз съм недоверчив и в събота, и неделя, се качвам

...
Аз съм недоверчив и в събота, и неделя, се качвам
Коментари Харесай

Цитат на деня: Аз съм недоверчив и уикенда се качвам на колата, и си обикалям по строежите

Аз съм мнителен и в събота, и неделя, се качвам на колата и си обикалям по градежите. Това сподели министър председателят Бойко Борисов на новия дипломат на Съединени американски щати Херо Мустафа, която вози в своя автомобил, по време на ревизия на построяването на интерконектора с Гърция.

Той означи, че вчерашната му инспекция е посочила, че на градежа на автомагистрала " Хемус " сред Белокопитово и Буховци, през вчерашния ден следобяд е имало над 100 индивида служащи и машини.

По време на инспекцията по построяването на междусистемната газова връзка Гърция - България през днешния ден Борисов пусна още няколко запаметяващи се изявления. " Ако неправим автомагистрали и газопроводи, няма да идете да търсите там ", обърна се той към археолозите, които демонстрираха какво са намерили досега на 25-те обекта за изследване по трасето на бъдещия газопровод.

" Всичко, което е обучение, просвета, археология, усилваме (парите, б.а.), тъй като няма реставратори. Ето един реставратор има и единствено него ми показвате ", сподели още министър председателят. Ще обучим рествратори, ние единствено ПР и ПР-ки произвеждаме, дайте малко археолози ", сподели още Бойко Борисов.

Той посъветва присъстващият на мястото реставратор да си направи една школа, която Министерство на образованието да финансира и в нея да се образоват реставратори и археолози. " И действайте. От мен финансирането. Ще осигурим, 50, 60, 100 щата ще ви дам ", обилно даде обещание министър председателят.

Какво сподели Борисов за диверсификацията на доставките на газ, жалбата на Мая Манолова с искане за анулиране на изборите в София и въпросите на публицистите, четете тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР