Аз съм народен представител от Перник, аз съм един от

...
Аз съм народен представител от Перник, аз съм един от
Коментари Харесай

Любомир Бонев: Перничани искат да знаят точно и ясно кой е виновен

Аз съм депутат от Перник, аз съм един от тези, които бедстват с воден режим. Перник бе на прикрит воден режим, получихме усукващи и прикривани отговори поради локалните избори. Това съобщи по време на дебатите за вота на съмнение от трибуната в Народно събрание депутатът от Българска социалистическа партия Любомир Бонев, който е определен за депутат от 14-ти изборен регион - Перник.

"Перник е на 20 км от София, Перник е 100 000 град, който сега бедства. Трябва да се предотврати филантропична рецесия. Перник желае да знае кой е отговорен за рецесията. От май месец 2018 година се знае за проблемите с водата. Ваньо Сушата (б.а. ексшефът на пернишкото водно сдружение Иван Витанов) докара Перник до невиждана злополука и всичко това поради локалните избори, които бяха изгубени. Всички перничани желаят да знаят тъкмо и ясно кой е виновен ", безапелационен бе той.

Карадайъ: Провалът на ГЕРБ е реалност

NOVINI.BG напомня, че Парламентът организира разисквания по вота на съмнение против кабинета „ Борисов “ 3. Недоверието към третото държавно управление на Бойко Борисов бе импортирано в деловодството на Народното събрание на 20 януари със 78 подписа на депутатите от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “. Вотът е на тематика „ Провал в политиката на околната среда и водите “. За да мине вотът на съмнение, за него би трябвало да са дали своят вот повече от половината от всички народни представители. При отменяне на предложение за съмнение на Министерския съвет ново предложение не може да бъде направено в идващите 6 месеца. Това ще е четвъртият избор на съмнение на опозицията против кабинета „ Борисов “ 3. Предишните бяха на тематика: неуспех в битката с корупцията, опазване на здравето и сигурност и не съумяха да минат.

Нинова към ръководещите: Не лъжете перничани, че ще решите рецесията за 45 дни
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР