Аз съм на 28 години и съм любовница на женен

...
Аз съм на 28 години и съм любовница на женен
Коментари Харесай

Докато любовникът ми се оставя жена му да го шантажира, никога няма да бъдем щастливи

Аз съм на 28 години и съм държанка на женен мъж. С Милен се запознахме преди три години и още тогава той ми призна, че е женен, само че със брачната половинка си не се схващат. Няколко пъти я напускал и всякога се прибирал, тъй като тя му забранявала да се вижда с децата си (които, апропо, той обича и не може да си показа живота без тях), устройвала кавги, в това число и на родителите му. Милен се прибирал за месец-два и след следващата нервност на жена си, още веднъж си тръгвал. Двамата се срещахме скрито, само че всякога обичаният ми се прибираше вкъщи. Това състояние продължи два месеца. Подкрепях го колкото е допустимо и не му поставях никакви условия. И не щеш ли през един прекрасен ден фантазиите ми се сбъднаха – събрахме се да живеем дружно!
Всичко беше просто прелестно: правехме проекти за бъдещето, той непрестанно повтаряше какъв брой е благополучен, че ме е срещнал, твърдеше че в никакъв случай няма да се върне при жена си и, че схваща какъв брой е хубаво да живееш почтено, без да заблуждаваш никого.

Прекарахме доста време с децата му, аз се сприятелих с тях, срещнах се с родителите му. За страдание щастието ни не продължи дълго, тъй като брачната половинка му още веднъж стартира да го шантажира и заплашва. Забраняваше му да се среща с децата си в мое наличие и да ги води вкъщи. Знаех, че тя се пробва да си го върне и не след дълго, изнервени от неприятното състояние, с Милен се скарахме. Докато любовникът ми беше при фамилията си, аз си седях у дома сама и го чаках.
Така изминаха две години. Веднъж след следващия ни скандал, той съобщи, че е осъзнал, че сред нас не може да има сериозна връзка и, че единственото, което го интересува, са неговите деца. Отговорих му, че не го арестувам принудително и щом желае е свободен да се върне вкъщи. Опитахме се да забравим един за различен, само че след шест месеца още веднъж започнахме да се срещаме.

За страдание жена му не ни оставя на мира, изнудва го с децата и той отхвърля да се разведе с нея. Всеки път Милен ми дава обещание, че скоро обстановката ще се промени, само че към този момент нямам доверие на думите му. Мили другари, посъветвайте ме какво да направя. Обичам го и знам, че той е мъжът, с който желая да прекарам остатъка от живота си. Въпреки че връзката ни е сложна, аз съм подготвена да се рискувам, с цел да бъде с мен. Благодаря ви, че отделихте време да прочетете писмото ми.
Инфо: персонална драма

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР