Аз съм много натъжен от престъплението в Глазгоу, това е

...
Аз съм много натъжен от престъплението в Глазгоу, това е
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Натъжен съм от престъплението в Глазгоу

Аз съм доста тъжен от закононарушението в Глазгоу, това е декларирал английският министър председател Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, съобщи Би Би Си.

Министър-председателят на Обединеното кралство е изразил своите съболезнования на околните на хората, починали в резултат на офанзивата. "Аз поисквам бързо възобновяване на потърпевшите. Също по този начин бих желал да благодаря на служителите на реда и медицинските екипи за бързата им реакция ", е допълнил той.

Нападение в Глазгоу. Има жертви

Днес към 15 часа българско време въоръжен с нож мъж е влезнал в хотел, намиращ се в центъра на шотландския град. Той е умъртвил минимум трима души и ранил още няколко. Нападателят е бил убит от полицията.

Престъплението бе жигосано и от водача на най-голямата опозиционна мощ във Англия - Лейбъристката партия - Кар Стармър. "Лоши нови от Глазгоу ", е декларирал той. "Аз се удивлявам от храбростта на пазителите на закона ", е допълнил политикът и също изразил съболезнования към околните на починалите.

Властите в града в северната част на Острова са призовали жителите и гостите на Глазгоу да заобикалят региона на ул. "Джордж Уест ". "Моля, не се доверявайте на клюки и не разпространявайте спекулации ", това е споделил полицейски комисар Стив Джонсън.

Премиерът на Шотландия Никола Стърджън е призовала хората да следват инструкциите на полицията.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР