Аз съм майка на три непълнолетни малки деца. Моето желание

...
Аз съм майка на три непълнолетни малки деца. Моето желание
Коментари Харесай

Евгения Банева обеща пълно съдействие на прокуратурата

Аз съм майка на три малолетни дребни деца. Моето предпочитание е да бъда пусната под гаранция, с цел да извършвам моя главен дълг - да си виждам децата. Това сподели Евгения Банева преди съвещанието на Специализирания углавен съд, на което ще се гледат ограниченията за неотклонение на Николай и Евгения Баневи, съобщи БГНЕС.

Напълно ще спомагаме на прокуратурата. За нас е доста значимо това дело да излезе ние да бъдем невиновни, тъй като нямаме желание с моя брачен партньор да живеем като бегълци от нашата лична страна до края на нашия живот, добави Банева. БГНЕС напомня, че Николай и Евгения Баневи бяха предадени от френските управляващи на проверяващия екип от Специализираната прокуратура.

В четвъртък – 6 декември двамата бяха екстрадирани с разнообразни самолети и предадени на летище София. Наказателната отговорност на Николай Банев и Евгения Банева се ангажира за 7 закононарушения от общ темперамент. Според прокуратурата от 2005 година до задържането им в Ница Николай и Евгения Баневи източили четири предприятия, укрили десетки милиони налози и изпрали повече от 1 милиарда лева Семейство Баневи беше арестувано във френския град Ница в края на октомври след издадена от българските управляващи европейска заповед за арест.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР