Аз съм майка на дъщеря със силна воля. Дъщеря ми

...
Аз съм майка на дъщеря със силна воля. Дъщеря ми
Коментари Харесай

Моля ви, не потискайте силната си дъщеря!

Аз съм майка на щерка със мощна воля. Дъщеря ми е смела, общителна и съобразителна. Тя е свирепа, упорита и в никакъв случай не се отхвърля от нищо. Тя е интелигентна, занимателна и вярна. Има много сложен манталитет. Тя може да покаже всички тези черти едновременно, и аз обичам всяка дребна част от нея.

Става все по-трудно, когато покаже своя мощен темперамент пред другите. Виждам близки погледи, скърцащи езици и слушам непрекъснати препоръки за това по какъв начин да я накараме да се държи вярно. Какво да направя?

Ако и вие имате щерка със мощен темперамент и си задавате същите въпроси, прочетете идващите редове деликатно!

Всеки си има метод на образование и развъждане на децата, само че апелирам ви, не ги потискайте, подкрепяйте ги!

Ако имате мощна щерка, гордейте си, тъй като:

Тя е горда

Когато срещне компликации, щерка ви не стартира незабавно да плаче и да се вайка, като някои дребни девойки. Брадичката й се надигна и ръцете й допряха бедрата й.

Гордостта й от време на време доминира. Кара я да се бори, само че не й пречи да признае грешките си. Тя е нежно създание, само че в действителност в нея има толкоз мощ, че може да премине всички тествания с високо вдигната глава!

Има сложен манталитет

Трудният темперамент от време на време основава проблеми, само че също по този начин демонстрира силата на един човек. Ако щерка ви е по този начин, то тя е подготвена да се сблъска с всичко в живота.

Но също по този начин е мощна и в други значими неща. Тя може да прави сложни избори. Тя ще се пожертва в името на другите. Тя има увереност и дарба да преодолява компликациите. Един ден тя ще стане мощна жена и макар обстоятелството, че от време на време тя е към момента малко дете, вие не трябва да я променяте, а да я обичате такава, каквато е!

Тя е сензитивна

Зад мощният темперамент се крие едно нежно творение. Тя е сензитивна и постоянно ще покажа какво усеща, без да се срами и тормози. Понякога като че ли тя те кара да танцуваш, само че това малко момиченце има нежно сърце. Всъщност, по тази причина го виждаме толкоз постоянно.

Тя прекарва живота си, пробвайки се да защищити деликатното си вътрешно „ аз “ от света. Някой ще й каже нещо неприятно и тя ще мисли за това с дни. Ще преживее всички сложни неща, дружно с околните си. И не тъй като тя е сложна и таи яд в себе си (добре, може би малко), само че тъй като тя си спомня тази болежка и желае да избегне повторението й.

Тя е една прелестна щерка, мощна и борбена! Обичайте я такава!
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР