Аз съм . Конфликтът е политически, а не личен, заплахите

...
Аз съм . Конфликтът е политически, а не личен, заплахите
Коментари Харесай

Стоян Таслаков от ``Възраждане``: Аз съм вторият депутат, срещу когото са вадили пистолет - Политика

Аз съм. Конфликтът е политически, а не персонален, заканите от Иван Белишки започнаха преди два месеца. 

Това съобщи в коридорите на Народното събрание депутатът от " Възраждане " Стоян Таслаков във връзка  Баща му Никола Белишки е член на партия ГЕРБ.

Той описа, че различен народен представител от " Възраждане ", Климент Шопов, е бил застрашен от Белишки предходната година в Сливен, когато синът на кмета на Панагюрище  " се опитал да подпали дома на ром ". " Нашият сътрудник е защитил циганина и по тази причина е бил заплашван преди мен. Имаше назначена защита ", съобщи Таслаков през днешния ден. 

Депутатът сподели, че предходната седмица е имало сходен случай с експанзия от страна на Белишки отново в Панагюрище. Тогава той " блъснал и заплашил живота " на Таслаков: " Тогава отново подадох тъжба. Обявиха, че лицето ще бъде арестувано, само че резултат нямаше и по тази причина през вчерашния ден се стигна до тази преживелица. "

По думите му Белишки го е заплашил, че знае къде живее и че ще бъде причакан от него. Според Таслаков повода за вчерашната експанзия е сигналът, който е подал предходната седмица.

" Нямам пострадвания, паркирах всички удари. Ще изкараме да забележим правораздавателните органи какво ще подхващат. Този човек е от онези прослойки - проукраински е надъхан, надъхан е и против ромите. Заплашвал е десетки хора, той е рецидивист ", разяснява Стоян Таслаков. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР