Аз съм кавалер. Нека оставим дамите да разкажат ситуацията от

...
Аз съм кавалер. Нека оставим дамите да разкажат ситуацията от
Коментари Харесай

Борисов с лаф към Нинова за дамската гледна точка и с долни, мръсни лъжци за медиите

" Аз съм джентълмен. Нека оставим дамите да опишат обстановката от тяхна позиция, аз ще я одобрявам, тъй като тя постоянно е по-различна от мъжката. Не е почтено по този начин, обичам правилни връзки ”. С тези думи Борисов се обърна задочно към водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, тъй като била говорила, че министър председателят " дотичал " в Народното събрание да даде пояснение по отношение на позицията на България за мигрантската политика на Европейски Съюз, тъй като алените го " пресирали ". Припомняме, че неофициалната среща на върха на Европейски Съюз се състоя в Брюксел през днешния ден, 24 юни, написа Actualno.com.

Борисов не пропусна да се оплаче и по какъв начин му били изопачени думите по тематиката " майки на деца с увреждания ”, внушавайки, че това е дело на Българска социалистическа партия. " Нека да стане подготвена сметката – те още са карат кой на кого и по какъв начин. Обещавам и министъра, и Валери Симеонов работи по тематиката – в най-кратък период да го има. Защо би трябвало непрестанно всеки ден да издевателстват над това? Ще го направя, заречен съм – очаквам да видя сметката ", изясни Борисов.

" Прави се политика с нещастието над хората. Издевателстват политиците, че по какъв начин съм споделил да ми се махнат от главата. Такова нещо не съм споделил – споделих " връщам го Бисер, министъра, щом си го харесват, да реши този проблем, да ми се махне от главата Бисер с казуса ". Пет заседания съм правил, него ден бяха три, със заместниците му и всякога разнообразни сметки, всякога друго ми приказват.

Това съм споделил, не да обидя майките – само че това се нагнетява, нагнетява, все едно съм споделил сходно нещо. Не е почтено. Гръмнали гръцките медии, че съм купил остров в Гърция (бел. ред. – такава информация на български език излиза само в незнайния уебсайт informiran.net, информация на Actualno.com за който демонстрира, че адресът на регистранта, административният и техническият контакт са в Скотсдейл, Аризона) – просто нещастни, долни лъжци жълти, мръсници ", приключи Борисов (бел. ред. - в долното видео тирадата стартира след 17-тата минута).

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР