Аз съм жена в началото на 30-те години и напълно

...
Аз съм жена в началото на 30-те години и напълно
Коментари Харесай

„Все още намирам съпруга си за привлекателен – така че къде изчезна сексуалното ми влечение?“

Аз съм жена при започване на 30-те години и изцяло съм изгубила половото си увлечение. Работата е там, че когато виждам брачна половинка си от другия завършек на стаята, към момента го намирам за в действителност прелъстителен и секси, само че когато става въпрос за същински секс, просто въобще не ми се желае.

Понякога започваме, само че за мен постоянно е половинчато и нормално или преминавам през стъпките, или просто се отхвърлям. Изминаха години, откогато го направихме и в действителност ни хареса, и колкото по-дълго продължава тази суша, толкоз по-спокойно се усещам да не го върша.

Знам, че брачният партньор ми е уплашен от неналичието на фамилиарност, макар че е доста толерантен и разбиращ. Имаме наследник на 18 месеца, който неотдавна стопирах да кърмя. Мислех, че неналичието на кърмене може да усъвършенства обстановката в спалнята, само че не се е случило.

Онази вечер брачният партньор ми се опита да стартира секс, само че аз се дръпнах, като споделих, че съм прекомерно изтощена и би трябвало да дремя, и изглеждаше доста засегнат. Имате ли визия какво може да стои...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР