Аз съм жена, претърпяла и преодоляла брутално насилие. Избирам обаче

...
Аз съм жена, претърпяла и преодоляла брутално насилие. Избирам обаче
Коментари Харесай

Диана Димитрова: Претърпях брутално насилие, няма да мъла

„ Аз съм жена, претърпяла и преодоляла брутално принуждение. Избирам обаче да не мълча. Най-вече поради тези дами, които се опасяват да приказват за насилието и сега прикриват синините си с декор дьо загар ", това съобщи актрисата Диана Димитрова в писмо до „ 24 часа “.

В изказването си тя изрече голямото си отвращение и отчаяние от развиването на проведената „ жалка “ акция, целяща да неглижира и прикрие контузиите от побоя на 14.11.2017 година и подсети, че контузиите се удостоверяват от експертизата в преписката от Софийска районна прокуратура.

„ Както към този момент Ви е известно, на 27 март до медиите беше изпратено отворено писмо, в което 31 индивида от екипа на сериала Откраднат живот „ `твърдят “`, че побой над мен не е имало. Това се оказа подправена вест, тъй като от Call Sheet, който е формален документ и към този момент демонстрирах обществено, излиза наяве, че 20 души от подкрепящите отвореното писмо физически въобще не участват на снимачния ден.

Това обаче напълно не е всичко. Далеч по-скандалната част в това интензивно мероприятие против мен е, че в писмото попадат имената на хора, които са част от екипа на сериала Откраднат живот, без тяхното единодушие. Освен злоупотребата с имената им, те не са били осведомени за упоменатия текст в писмото и въобще за съставянето му “, написа още актрисата.

Диана Димитрова изясни, че дамата, която лъжесвидетелства, откакто се показала за единствения директен очевидец в гардеробната на 14.11.2017 г, е провела редица телефонни позвънявания и по неприемлив метод е агитирала сътрудниците й да вземат участие в „ този фарс “.

„ На този стадий четирима очевидци от екипа на „ Откраднат живот “ застват с имената си и опровергават написаното в писмото. Двама от тях удостоверяват, че са видели пострадванията ми след побоя в снимачния ден. Става въпрос за следните хора:

Грета Манчева - основен художник гримьор, която ми оказа първа помощ третирайки лицето ми със замразяващ спрей, удостоверява думите си от показанията дадени пред ``Криминална полиция`` Столична дирекция на вътрешните работи. В преписката от Прокуратурата нейните показания се свеждат единствено до едно изречение.

Владимир Ковачев - гардеробиер. Потвърждава, че името му е употребявано в отвореното писмо без неговото категорично единодушие.

Михаил Чехларов - реквизитор. Прилагам цитират от неговия формален коментар в моя инстаграм профил.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР