Аз съм изненадан, че при осигурени 7 танкера се взе

...
Аз съм изненадан, че при осигурени 7 танкера се взе
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Танкерите с втечнен газ бяха с 30 долара по-евтини от европейската цена

" Аз съм сюрпризиран, че при обезпечени 7 танкера се взе единствено един. Много ми е забавно да видя какъв е различния проект на държавното управление. Нека единствено да напомним, че тези 7 танкера бяха с 30 $ по-ниска цена от европейската "

Това сподели в студиото на Настимир Ананиев от партия „ Волт “, която се явява на изборите в коалиция с „ Продължаваме промяната “.

Ето какво още сподели той.

За цената на газа:

Едно от първите ни дейности в 48-ото Народно заседание ще бъде да предложим огромна стратегия за поддръжка на жителите и бизнеса по отношение на цените на газа.

Между май 2021 и май 2022 година България плащаше тройно по-висока цена на газа, тъй като ГЕРБ обвързва цените на „ Газпром “ с амстердамската борса. Когато влезеш в нюансите, разбираш, че ръководството на ГЕРБ е довело доста от проблемите, които имаме. Газовата връзка с Гърция се бави с години, а „ Турски поток “ на Путин е издигнат с нашите милиарди за по-малко от две години.

Когато има конкуренция, цената пада надолу. Ако има единствено един снабдител и нямаш никакъв различен избор, ти плащаш висока цена.

За идните парламентарни избори:

Последната социология демонстрира дребна преднина на ГЕРБ, само че не регистрира гласовете от чужбина. На предишните избори ние взехме ужасно доста гласове оттова. И аз съм сигурен, че ние сега сме първа политическа мощ, уповавам се това да бъде доказано на 2 октомври.

Важното тук е всеобщо хората да излязат да гласоподават. Усещам една акция – и по медиите, и в обществените мрежи, която цели да откаже хората да гласоподават. За да може „ твърдите ядра “ на „ старите партии “ като ГЕРБ и Движение за права и свободи да надделеят и отново да са съществени играчи на терена.

Битката е за България. Тези избори са доста значими, защото за пръв път се появи, че има политическа групировка като „ Продължаваме промяната “, която отхвърли да се контракти с ГЕРБ и Движение за права и свободи и те задействаха „ троянския кон “ в обединението – „ ИТН “.

За връзките с „ Демократична България “:

Смятаме, че настрана ще можем да вземем повече гласове. И това е нашия фокус. В идващия парламент да има болшинство на смяната, което да довърши това, което започнахме. За тези 6-7 месеца, в които управлявахме, се видя какво желаеме да създадем. Направихме някои от нещата, само че за другите ни би трябвало повече време. Първият рунд свърши, следва втори.

За размиването на „ лявото “ и „ дясното “ в политиката:

В цяла Европа има обединения, които ръководят. Повечето хора не се интересуват кой ги ръководи – те желаят който ръководи, да ръководи добре. А с цел да управляваш добре, когато се постанова, би трябвало да използваш леви политики, когато се постанова, би трябвало да използваш десни политики.

За връзките с президента:

Президентът Радев сега има значима задача и тя е да провежда почтени избори на 2 октомври. Това е задачата на президента и на служебното държавно управление.

На последните президентски избори борбата беше дали да изберем остарялото (ГЕРБ) или да изберем нещо ново и друго. Затова ние подкрепихме президента Радев.

Правилният избор е този, в който България не остава подвластна от „ гангстерската страна “. Ние това имахме 12 години.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР