Аз съм изключителен привърженик на ваксините като такива, друг е

...
Аз съм изключителен привърженик на ваксините като такива, друг е
Коментари Харесай

Експерт: За момента няма адекватна грипна ваксина

Аз съм извънреден последовател на имунизациите като такива, различен е въпросът, че грипна ваксина няма и тази ваксина, която се създава и която се продава, няма никакво влияние върху организма.
" Единственото хубаво нещо в тази ваксина е, че е безусловно безвредна, тя не съдържа съвсем нищо. Това е една борба, която водим от години на тази тематика, само че като аргумент в своя отбрана ще кажа, че всеки, който се съмнява в думите ми, може да отвори уеб страницата на Европейската комисия, големи състезания за създаване на грипна ваксина, за която се дават милиони. Грипна ваксина за момента съответна няма ", сподели в предаването доцент Андрей Чорбанов от Института по микробиология към Българска академия на науките.
 За Бога, пуснете децата на учебно заведение, приканва доцент Чорбанов За Бога, пуснете децата на учебно заведение, приканва доцент Чорбанов
Наложената обществена изолираност по никакъв метод не спомогна за неразпространението на ковид, предизвести доцент Андрей Чорбанов от Ин...
Основният въпрос е до каква степен обществото непременно би трябвало да се съгласява с всички решения, на което и да е държавно управление, не става дума единствено за нашата страна, а въобще за държавните управления по света, добави Чорбанов.
" Гражданите на множеството развити страни изрично изискват народна власт като такава, не съм уверен че държавните управления желаят същото нещо. Демокрацията допуска много свободи на жителите, на обществото, много благоприятни условия за условие на тези свободи, до момента в който държавните управления по-скоро избират едно непосредствено послушание без доста да се разисква кое е редно и кое не. Именно по тази причина бяха наложени толкоз тежки пандемични ограничения, в толкоз доста страни, които се славят с демократичните си свободи ", акцентира доцент Андрей Чорбанов.
В началото, когато хората извънредно доста се уплашиха и се затвориха по домовете си, ние успяхме да предпазим рисковия контингент, добави Чорбанов. В обособените страни и групи страни тези групи са разнообразни. Трябва да се знае, че в Европа главните рискови групи бяха домовете за възрастни, тъй като това са места с хора на висока възраст, с много болести.
" У нас високата смъртност, всеки може да огледа в анализите, е за това, че през лятото поникна болестта в домовете за възрастни, това е повода за нараснала смъртност. Все още не може да се каже, че има умряли хора без безусловно нищо съпътстващо "
 Доц. Чорбанов: Хората на митингите са без маски, само че няма пик на вируса Доц. Чорбанов: Хората на митингите са без маски, само че няма пик на вируса
Всеки може да види, че хората на митингите са без маски и няма пик в София. Това, което би трябвало да гледаме са тежко болните. Смъртностт...
Ние страдаме като общество поради това, че опазването на здравето беше подложено на един доста тежък политически напън в последните години.
" Болниците са търговски сдружения и като такива те нямат изгода да развиват лечения или отделения, които не са цялостни с пациенти ", разяснява Андрей Чорбанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР