Аз съм изискващ шеф, труден шеф. Смятам, че съм справедлив

...
Аз съм изискващ шеф, труден шеф. Смятам, че съм справедлив
Коментари Харесай

Шерил Сандбърг: Аз съм труден шеф!

" Аз съм изискващ началник, сложен началник. Смятам, че съм обективен началник. Но съм изискваща “. Това признава основният действен шеф на Фейсбук Шерил Сандбърг в първото си изявление след излизането на книгата на Стивън Леви „ Фейсбук: The Inside Story ”. С присъединяване в подкаст за NBC News тя отговори на изказванията в книгата, че е прекомерно контролираща, захласната от обществения си имидж и склонна да крещи на чиновниците си, написа CNBC. Сандбърг в изявление за подкаст на NBC News.

Сандбърг разяснява връзките си с Марк Зукърбърг, както и вредите, нанесени на обществения ѝ имидж. Освен това удостовери, че е ангажирана с това да остане в обществената мрежа дълготрайно.

" Толкова желая светът да види Марк, който аз познавам “, споделя Сандбърг и добавя: „ Марк е извънредно, извънредно надарен човек. Той има страховит нюх за продукта... Хората считат, че той не схваща хората. Това е изцяло неверно “.

Нито тя, нито Зукърбърг изпитват терзания за обществения си имидж. „ Проблемът не е какво мислят хората за мен персонално или за Марк. Въпросът е по какъв начин се оправяме като компания? Как предлагаме една чудесна услуга и по какъв начин предотвратяваме част от вредите? “, изяснява основният действен шеф на Фейсбук.

В изявлението Шерил Сандбърг дава отговор искрено и на неуместни въпроси за възходящия проблем със събирането на персонални данни от обществената мрежа. Според нея това се прави само с концепцията да се предлага по-добро наличие и по-добро прекарване, обвързвано с рекламите, на потребителите.

„ Има възходящи терзания, основани на неналичието на схващане, че използваме информацията за хората по неприятен метод. Продаваме я. Даваме я. Извършваме нарушавания. Нито едно от тези неща не е правилно. Ние не продаваме данни “, разяснява Сандбърг. „ Ето какво вършим: Взимаме информацията ви и ви демонстрираме персонализирани реклами... едно много по-добро прекарване “.

А едно от най-важните неща, които си слага като цел за тази година е да отбрани обществено в тирада бизнес модела на обществената мрежа.

" Всъщност това е едно от най-важните неща, които желая да направя тази година “, твърди Сандбърг. „ Ще направя огромно изказване идващия месец. Трябва да излезем и да разбираем ясно бизнес модела си “, обобщава тя.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР