Аз съм голям дарител в България. В тази кампания дарих

...
Аз съм голям дарител в България. В тази кампания дарих
Коментари Харесай

Преговорите започнаха: Кирил Петков вече обсъжда бъдещ кабинет с БСП, ДБ и ИТН

Аз съм огромен донор в България. В тази акция подарих над 300 000 лева Лорер ми се обади, че има доста подправени вести и трябват средства. И аз ги дадох. Това съобщи Николай Събев от „ Продължаваме промяната “.

„ Предварителните диалози, които имах с Кирил Петков бяха, че той търси хора с качества “, посочи той. Събев разясни, че е приказвал с Даниел Лорер за потребността от средства. По думите му той е чакал политическа мощ, която да направи България прелестно място за живеене: „ Аз бях ядосан, когато излязох на митинг. Исках да се промени нещо, тъй като има огромна разлика сред развиването на частния и обществения бранш “.
Асен Василев удостовери, че няма да приказват с ГЕРБ и Движение за права и свободи
Готови сме да бъдем първа политическа мощ и да носим тази отговорност. Това съобщи в предаването „ Лице в лице “ по БТВ съпре...

Целта му е да форсира по 3 напредването на стоките в България: „ Моята фантазия е с 30% да повишим виталното ниво на българи единствено поради по-бързите доставки “. Той изясни, че в Европа се влага в ЖП превоз, с цел да се резервира чистотата на въздуха. Според него шосейния превоз би трябвало да бъде разтоварен. Той не регистрира като добра процедура съществуването на повече от един автомобил в семейство.

Събев сподели, че още през вчерашния ден са почнали договаряния за кабинет: „ Ние сме почнали договаряния с Българска социалистическа партия, Демократична България и с Има Такъв Народ “. Шефът на „ Еконт “ изясни, е кандидатурите на Политическа партия не са дефинитивни, а подлежат на разискване: „ Нашият метод е, че ние първо би трябвало да настроим тези елементи от нашите платформи, които би трябвало да се преговорят. Нашето предпочитание да е имам явен проект за 4 години. След това ще седнем и ще забележим кой може да ги извършва “. Той удостовери поддръжката на Политическа партия за Румен Радев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР