Аз съм Емил Братанов. С Румен Янев сме свързани най-малкото

...
Аз съм Емил Братанов. С Румен Янев сме свързани най-малкото
Коментари Харесай

Джем-сешън в подкрепа на Румен Янев

Аз съм Емил Братанов. С Румен Янев сме свързани най-малкото с другарство и с една дебела книга, която напълнихме с " Цветята от края на 80-те ". Много рок възторг и незабравима студийна тръпка ни съпътстваше и тук, до момента в който правехме ОФФроуд Радио.
Казвам напряко, че Румен го закъса доста със здравето. Всъщност, срина му се цялата животоподдържаща кондиция. Едва ли има потребност да се огласява точната здравна диагноза. Накратко – дългогодишните сърдечни проблеми предизвикаха белодробни, а след една бронхопневмония се стигна и до бъбречна непълнота. В момента Румен не може без непрекъснато обслужване, което да е в профилирано заведение за следболнична помощ.

Сега има потребност от помощ, само че не от персонални срещи - уповавам се и те да станат вероятни по-скоро. С издателката ни Доротея оказваме помощ мъничко. Синът му Гого Янев е с него и е понесъл кръста на грижите за татко си.



Ако Румен разбере, може и да ни се поразсърди, само че в този момент не му е до ФБ. Обръщам се към приятелите и рок сподвижниците ни, всякаква материална поддръжка ще посрещнем с признателност. От наше име и от името на сина му. Лечението му и потребностите от още повече грижи са трудоемки и скъпи.

Георги Янев ще ви държи в течение във ФБ. А всеки лев може да ускори рокендрола в душата на Румен за още време отсега нататък.

Който с каквото може да помогне дано го направи посредством тази банкова сметка с номер: BG83STSA93000011008193 на името на Румен Георгиев Янев в банка ДСК.

Прилагаме и PayPal акаунт: [email protected]



Довечера в Делта Блус бар домакините му провеждат среща на другари: " Един доста специфичен за цялата българска блус и рок сцена човек има потребност от помощ. От Делта Блус Бар се включваме с огромна подготвеност в самодейността и ви каним във вторник (24 октомври) на благотворителен Джем-сешън в негова поддръжка. На бара ще има кутия, в която всеки ще може да способства съгласно своите благоприятни условия. "

Нека помогнем смеха да се върне върху лицето му.


Delta Blues Bar
ул. Св.Св. Кирил и Методий 44, София, тази вечер от 19.30 ч.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР