Аз съм един от най-горещите почитатели на европейски отбранителен съюз.

...
Аз съм един от най-горещите почитатели на европейски отбранителен съюз.
Коментари Харесай

Илияна Йотова призна, че е горещ почитател на...

Аз съм един от най-горещите фенове на европейски защитителен съюз. Това сподели вицепрезидентът Илияна Йотова по време на полемиката „ Европа още веднъж на път “. „ В момента се образува фонд, който би трябвало да се употребява за проучвания и нови технологии и най-сетне може би да доживеем това, което от дълго време чакаме - всички производства в системата на защитата да имат един съгласуван проект в границите на Европейски Съюз, а не всяка страна да прави нещо сама за себе си, с дублиращи функционалности. Но най-важното е цялата тази технология да основава чувство за сигурност на жителите “, уточни Йотова, представена от " Фокус ".

По тематиката за бежанската рецесия, тя означи, че всички промени, които сега се приготвят в Дъблинското съглашение са единствено козметични и за страни като България са още по-лоши, в сравнение с в този момент настоящите текстове. Във връзка с интеграцията на страните от Западните Балкани тя разяснява, че България е единствената постоянна страна в тази част на Балканите и това е приоритет, който би трябвало да бъде употребен. По думите на вицепрезидента председаталството ни на Съвета на Европейски Съюз ще се оцени по това какви резултати ще представим и за това българските институции би трябвало да наблегнат на идете, а не на техническото му застраховане.

Председателят на Партията на европейските социалисти (ПЕС) и министър-председател на Р България в интервала 2005-2009, който е уредник на полемиката, разяснява, че Европейският съюз се трансформира и от нас зависи дали ще се промени с или без нас. По думите му Съюзът ще оцелее, само че би трябвало да се промени, тъй като е станал прекомерно неясен за жителите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР