Аз съм един малък Марко Тотев в професията ми, защото

...
Аз съм един малък Марко Тотев в професията ми, защото
Коментари Харесай

Нели Рангелова: Винаги съм се влюбвала в обвързани мъже

Аз съм един дребен Марко Тотев в специалността ми, тъй като постоянно преди нещо огромно и грандиозно ми се случва огромен проблем. Например постоянно се разболявам. Това съобщи певицата Нели Рангелова в ефира на Нова тв. 
"Преди фестивала в Америка бях в болница и излязох един ден преди да отпътува, огромен шанс ", сподели тя и добаяви: "Единственият човек, при който стопира токът, преди да излъчат рецитала му съм аз ". "Така съм и в персоналния живот. Трябваше да мина през доста любови, с цел да намеря тази, която мислех. Винаги съм се влюбвала в обвързани мъже, най-големите ми любови са били такива ", призна скандално в ефир Рангелова.
"Мечтая да пея в Медисън Скуер Гардън и да бъда измежду дивите на обичаната ми Рита Франклин. Преди 9 година на юбилейния ми концерт мъжът ми се свързва с компанията, охраняваща нейните концерти, стигна се до предложение и разбрах забавни обстоятелства за нея като да вземем за пример, че тя пътува не със аероплан, а единствено с транспортен съд. Също по този начин тя не спи в хотел, който е над 3 или 4 етажа. Няма проблем да пее на юбилея ми, в случай че може да комбинира идването си с концерт ", разкри певицата.

"Влюбвала съм се доста пъти и съм имала доста гаджета. Голямата обич не са единствено пеперудите и това да свикнеш с хъркането. С мъжа ми към този момент 25 година сме дружно. Беше обич от пръв взор, цялостен ток ", призна звездата. 

"Когато ме срещна, Николай ми призна, че е женен с три деца. Първоначално не желаех и да слушам, само че след 3 месеца се предадох. Осъзнавам какво предизвиках с любовта си на доста други хора, само че с признавам, че имаме доста положителни връзки с неговата някогашна брачна половинка и прелестните му дъщери ", сподели още Рангелова.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР