Аз съм един изключително тъжен, самотен, тих и стоящ на

...
Аз съм един изключително тъжен, самотен, тих и стоящ на
Коментари Харесай

Азис се изповяда: Като Майкъл Джексън съм, хора, които съм обичал са ми казвали "циганин мръсен"

" Аз съм един извънредно печален, уединен, спокоен и изравен на мрачно човек ", споделя Краля на фолка.

Азис се изживява като Майкъл Джексън на чалгата. Това стана ясно при последната му медийна изява при Мондьо, в която на този въпрос, кралят на фолка отговори: " Той е цветнокож, хомосексуален, дискриминиран, мекушав, надарен... да, може да се каже. "

Всъщност Васил, както е същинското му име, е много друг от театралния си облик. Хитовият реализатор води много затворен метод на живот и контактува с стеснен кръг от хора. 

" Аз съм един извънредно уединен, печален, спокоен и изравен на мрачно човек. Шизофренно на това, музиката му е най-красивата, най-щастливата, най-тъжната, цялостна с информация, а в действителност аз като човек нямам никакъв код в себе си. Аз съм празен, сив, черен човек. За мен раздвояване на личността имат хора, които се усещат еднообразно добре в мъжки военни облекла и на високи токчета ", показа Азис и добави, че в случай че " отговарял " на своята музика и в живота, несъмнено щял да бъде един вманиачен човек. " Щях да съм един Бетовен, Моцарт ", казва той. 

Никога не му се е налагало да се бори с някого. От доста години " тичал " самичък в един кулоар и никой не се е появил или пък в случай че се е случвало да се появи, много бързо – " хоп " и дърпал обратно.

" Грешката не е в това, че съм станал звезда. Смятам, че грешката е, че съм се родил на неправилното място ", споделя Азис, представен от Уикенд. 

Пътят му към триумфа постоянно е бил сложен. " През цялото време е една битка с това да ме схванат, да схванат изкуството ми ", споделя Васко. Някои схващат музиката му. Той се бори за тези, които вижда, че го харесват, само че не могат да го схванат като персона, поради което го " зачертават ". 

В любовта не му се случили доста неща. Поне това, което е във филмите, обстановките, случките, романтиката... Не му се случили, може би тъй като не е сантиментален човек. Не знае дали му харесва, тъй като в никакъв случай не му е било сантиментално: Никога не съм бил изоставян... Ама и аз пък и какъв брой любови съм имал. Моля ти се, една, две! ", смее се Азис. Имал е моменти " не мога повече " в персоналния живот. Признава, че е чувал е и доста грозни думи в любовта.

" Циганин. Грозен.... Дори хората, с които съм се обичал, са ми казвали: " Циганин, замърсен ", откровено показа Азис.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР