Аз съм атакуван винаги с нещо, което е скандал. Така

...
Аз съм атакуван винаги с нещо, което е скандал. Така
Коментари Харесай

Сидеров с първи думи след скандала в столично заведение

Аз съм нападнат постоянно с нещо, което е скандал.

Така водачът на "Атака " Волен Сидеров разяснява пред bTV абсурда в прочут столичен ресторант, който се популяризира във Facebook.

Става дума за обстановка, в която на масата на водача на "Атака " се пушело, а Сидеров потърсил и борба с гостите, които говорели на британски език. След недоволство до личния състав на заведението, че има възбрана за пушене и че законът би трябвало да се съблюдава, следва забавен процес на случката.

В заведението след броени минути влиза цигански оркестър, а Сидеров даже свири на барабаните.

„ Очевидно е употребен тъкмо днешният ден, това показване и присъединяване ми в Консервативния конгрес, с цел да се пусне тъкмо някавка история и да се търси скандал “, изясни политикът.

По думите му в тази ситуация не е станало нищо, което е скандално. Според него няма нищо ненормално от свиренето на „ барабанчета “, а народните представители не са издялани от мрамор.

„ Аз на никого не натрапвам моето свирене на барабани, нормално го харесват. Може да има всевъзможни мнения, само че съгласно мен вие търсите да създадете скандал. Не го вършиме за първи път, във Facebook може да се сътвори всичко “, изясни Сидеров.

Според него технологията на абсурда е доста добре известна и направена.

„ Запалете една цигара и се успокойте. Аз съм последовател на концепцията на моя сътрудник Валери Симеонов, който желае да се позволи пушенето “, обърна се той към репортерката на малкия екран.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР